Засновник GUDFUD створив проєкт з доставки заморожених страв та відкриє в Києві 10 магазинів

Засновнику компанії GUDFUD Олександру Гудкову через пандемію довелося переформатувати свій бізнес. Щоб працівники, зайняті у масштабному виробництві, не лишилися без роботи, він заснував проєкт «Гудфуд Вдома», що займається доставкою заморожених ресторанних страв.

До кінця року він планує відкрити в Києві 10-20 фірмових магазинів. Перший уже працює на Троєщині. 

Є онлайн-магазин, також заморожена продукція присутня в мережі Wine Time, і можливо скоро з’явиться в одній з найбільших українських мереж супермаркетів.

Власний роздрібний рітейл Гудков розглядає як наступний етап розвитку свого бізнесу.

До пандемії GUDFUD мав пікові показники. Компанія щодня доставляла в київські офіси 20 тис. обідів

Проте з початком карантину кількість замовлень різко впала — до 500 в день. Через якийсь час вдалося досягти 1000, але цього все одно було замало, згадує Гудков.

«Гудфуд Вдома» – це сучасні заморожені страви, які люди зазвичай їдять в ресторанах, а у нас вони можуть їх замовити за більш доступною ціною і приготувати вдома», — говорить бізнесмен.

На старті сервіс пропонував 12 позицій страв, зараз меню розширилося до 30. 

Свого клієнта компанія бачить як людину з креативної індустрії у віці 18-40 років.

Гудков розповідає, що ця аудиторія дуже любить італійську кухню, тому їй відвели 30% меню, включивши пасту, лазанью, равіолі та піццети. Є класика – пельмені, а також десертна група — круасани, булочки з корицею, шоколадні фондани. Окрім того, розширюється лінійка пирогів.

Хоча досі компанія працювала в сегменті В2В, їй вдалося налагодити ефективну комунікацію і з В2С сегментом. 

«Ми відразу збудували якісний зворотній зв’язок з клієнтами – всі зауваження обов’язково враховуємо, виправляємо, вносимо в CRM-систему. Зараз понад 50% клієнтів повертаються за повторними замовленнями», — додав Гудков.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лід, полуниця та чилі: світова мережа кав’ярень презентувала незвичний лимонад

Крім звичних інгредієнтів лимонад Starbucks містить добру порцію суміші гострого перцю чилі. У літньому меню – Пряний Драгонфрут, Пряний Ананас...

Британський стартап створив заміну соєвим соусам з морських водоростей

Sozyë запустила три рослинні альтернативи рибному, соєвому та устричному соусам без глютену та без сої. Їх продають у британській...

Курка та риба з грибів — глобальний інкубатор “пригрів” у себе нові стартапи

Серед новачків на платформі — виробники першого в світі молока з пророщеного проса, курки та риби на основі мікопротеїнів,...

Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70% менше цукру, ніж у звичайних напоях, а також клітковину, калій...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Перша у світі культивована риба сьогодні стала доступною для дегустації

Рибні тефтелі виготовлені шляхом поєднання культивованих морепродуктів Umami з...

Хоум хорека: через пандемію 44% ресторанів «на виніс» відкривається прямо вдома

Повна картина стане чіткішою у квітні, коли всі місцеві...

Українська Enzym Group запропонувала для тваринництва безпечну альтернативу антибіотикам

Про це розповів Юрій Кузьм’як, заступник генерального директора Enzym...

Кулінарні експерти з Тель-Авіву не змогли відрізнити лабораторне м’ясо від звичайного

До свого тель-авівського ресторану The Chicken SuperMeat запросила трійку...

Інвестори вкладають $0,2 млрд у м’ясо з «пробірки» — завод збудують у Перській затоці

Зараз Eat Just культивує курятину на потужностях в Сінгапурі...

Вибір редактора
В продовження теми