Грибні омари, равіолі та бекон: стартап запозичив ідею з японською кухні

Компанія Prime Roots представила чотири нових смаки рослинного бекону: з чорним перцем, шрірачі (різновид соусу чілі), кленом і гікорі.

Замовлення продукту доступне на сайті компанії, і, за словами засновниці Кімберлі Ле, він швидко розпродається.

Ті, хто уже спробував, говорять, що альтернатива тваринному бекону пахне, готується і виглядає, як м’ясо.

Залежно від уподобань та часу приготування, бекон можна зробити хрустким або більш м’яким. Для отримання хрусткості достатньо буде посмажити продукт на чавунній сковорідці протягом 10 хвилин.

Ключовим інгредієнтом усіх беконів Prime Root є коджі

Це ниткоподібний гриб, поширений у японській кухні. Він використовується в супі місо, саке та соєвому соусі.

Водночас, гриб чудово підходить для рослинних альтернатив м’яса, оскільки він швидко росте, має нейтральний смак, і йому легко надати будь-якої форми.

Окрім бекону, Prime Roots виробляє безліч інших альтернатив м’яса та морепродуктів з коджі. Це рослинні омари, равіолі та готові страви з «курятиною».

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й харчову індустрію. Харчові технології постійно розвиваються, і новітні розробки та...

Ізраїльський виробник рослинної 3d-вирізки зібрав рекордне фінансування

Таким чином, загальне фінансування Redefine Meat тепер становить $180 млн.Варто відмітити, що це один з найбільших інвестиційних раундів серед...

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий астронавт Кріс Хедфілд, який виконав на гітарі «Космічну Одіссею» Девіда...

Ізраїльський стартап виготовлятиме спортивне харчування на основі білків грудного молока

Грудне молоко цінується за його імуностимулюючі властивості, протизапальну, зміцнюючу та лікувальну дію.Стартап встановив, що в грудному молоці міститься понад...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Американці та китайці виготовили інноваційну олію з чайного насіння

Її отримують з насіння Camellia oleifera — квітучої рослини,...

Бульба гум. Японська компанія виготовляє чипси зі смаком жувальної гумки

Японська компанія Calbee співпрацює з Lotte для виробництва чипсів...

KFC поклала в бургери рослинну курятину. Але не для веганів

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC анонсувала запуск продажів у...

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила...

Вибір редактора
В продовження теми