Грибні омари, равіолі та бекон: стартап запозичив ідею з японською кухні

Компанія Prime Roots представила чотири нових смаки рослинного бекону: з чорним перцем, шрірачі (різновид соусу чілі), кленом і гікорі.

Замовлення продукту доступне на сайті компанії, і, за словами засновниці Кімберлі Ле, він швидко розпродається.

Ті, хто уже спробував, говорять, що альтернатива тваринному бекону пахне, готується і виглядає, як м’ясо.

Залежно від уподобань та часу приготування, бекон можна зробити хрустким або більш м’яким. Для отримання хрусткості достатньо буде посмажити продукт на чавунній сковорідці протягом 10 хвилин.

Ключовим інгредієнтом усіх беконів Prime Root є коджі

Це ниткоподібний гриб, поширений у японській кухні. Він використовується в супі місо, саке та соєвому соусі.

Водночас, гриб чудово підходить для рослинних альтернатив м’яса, оскільки він швидко росте, має нейтральний смак, і йому легко надати будь-якої форми.

Окрім бекону, Prime Roots виробляє безліч інших альтернатив м’яса та морепродуктів з коджі. Це рослинні омари, равіолі та готові страви з «курятиною».

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На створення нових робочих місць можна отримати 800 тис. грн від Швейцарії

Фінансування передбачає до 800 тис. грн для релокованих та місцевих підприємств, а також до 45 тис. грн гранту на...

Cargill інвестував у стартап, що вирощує в лабораторії тваринний жир

Cubiq Foods виготовляє відразу декілька продуктів, серед яких – мікрокапсульована олія водоростей та культивований тваринний жир з високим вмістом...

Штучне морозиво опиниться поза законом: за порушення штрафуватимуть на 10000 євро

Морозиво, або як його там називають джелато, стало одним із гастрономічних символів Італії. Тому уряд серйозно налаштований проти крамничок,...

Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні

Нещодавно в Україні оголосили про створення справжнього інкубатора для інноваційних проєктів у харчовій промисловості — foodtech-кластеру VOLIA, який включатиме...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Відомий шеф-кухар Спайк Мендельсон інвестує в кокосові креветки

Спайк Мендельсон є власником ресторану PLNT Burger, що наразі...

Тестові кухні, коворкінги та бродіння: аграрний гігант відкриває простір для створення їжі майбутнього

Розташована в Сінгапурі, ScaleUp Bio керуватиме новою пілотною лабораторією...

Хіміки винайшли каву з лушпиння соняшнику. Вона має смак і містить кофеїн

Над розробкою команда вчених та хіміків на чолі з...

Крафтовим виробникам роздають гранти на автентичні продукти

Переможці конкурсу отримають мікрогрант у сумі 1500 грн на...

В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню...

Вибір редактора
В продовження теми