Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками
У компанії стверджують, що саме завдяки їхній технології виготовлення та співпраці з постачальниками інгредієнтів та упаковки, можливо мінімізувати вуглецевий слід та навіть поглинати сторонні викиди CO2 з повітря.
Основний інгредієнт закуски — овес — одна з найбільш кліматично позитивних культур завдяки своїй здатності поглинати вуглекислий газ та затримувати його у ґрунті
На тильній стороні упаковки виробники розміщують інформацію про вуглецевий слід, де зазначають, який об’єм CO2 вдалося видалити з повітря при повному циклі виготовлення такої порції.
Крекери вже доступні для покупки на офіційному сайті компанії.
«Ця співпраця дозволяє використовувати наші глибокі знання в галузі сільського господарства та харчової промисловості, щоб створити нові творчі рішення для розв’язання найгостріших проблем у галузі сталого розвитку», — сказав Марк Іццо, генеральний директор Bright Future Foods.
В рамках подальшого партнерства компанії зосередяться на закусках з ячмінного білка і клітковини Ever Grain та «клімат-позитивного вівса» Bright Future Foods.
Оскільки тенденція до виробництва екологічних продуктів невпинно росте, очікується, що майже половина американських покупців віддасть перевагу ласощам, «сприятливим для планети» на противагу усталеним харчовим уподобанням.
Джерело: Bakery And Snacks, Airly Foods