Клімат-контроль: кожна коробка крекерів видаляє парникові гази з повітря

Bright Future Foods у співпраці з Ever Grain створили інноваційні закуски — крекери Airly Oat Cloud, котрі представили світу як продукт, наповнений смаком, користю, а також від’ємним вуглецевим слідом.

Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками

У компанії стверджують, що саме завдяки їхній технології виготовлення та співпраці з постачальниками інгредієнтів та упаковки, можливо мінімізувати вуглецевий слід та навіть поглинати сторонні викиди CO2 з повітря.

Основний інгредієнт закуски — овес — одна з найбільш кліматично позитивних культур завдяки своїй здатності поглинати вуглекислий газ та затримувати його у ґрунті

На тильній стороні упаковки виробники розміщують інформацію про вуглецевий слід, де зазначають, який об’єм CO2 вдалося видалити з повітря при повному циклі виготовлення такої порції.

Крекери вже доступні для покупки на офіційному сайті компанії.

«Ця співпраця дозволяє використовувати наші глибокі знання в галузі сільського господарства та харчової промисловості, щоб створити нові творчі рішення для розв’язання найгостріших проблем у галузі сталого розвитку», — сказав Марк Іццо, генеральний директор Bright Future Foods.

В рамках подальшого партнерства компанії зосередяться на закусках з ячмінного білка і клітковини Ever Grain та «клімат-позитивного вівса» Bright Future Foods.

Оскільки тенденція до виробництва екологічних продуктів невпинно росте, очікується, що майже половина американських покупців віддасть перевагу ласощам, «сприятливим для планети» на противагу усталеним харчовим уподобанням.

Джерело: Bakery And Snacks, Airly Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці створили пюре із баобаба, яке замінює пребіотики і може стати дитячим харчуванням

Пюре містить більший вміст харчових волокон, ніж інші існуючі на ринку фруктові пюре.Клітковина широко застосовується у функціональних продуктах харчування...

В Ізраїлі штучний інтелект «доїть» молоко із бактерій

Запатентована технологія точного бродіння Imagindairy відтворює ідентичні природні версії тваринних білків без тварин, які можна використовувати для створення аналогів...

Ізраїльський стартап створив із дріджів яскраві барвники кольору буряку та кактуса

Це як ніколи доречно, адже споживачі самі шукають на полицях більш здорову, натуральну та екологічно чисту їжу. Тенденція змушує виробників...

Стартап створив олію, яку можна нагрівати до інопланетних градусів за Цельсієм

Заявлена як перша у своєму роді мікроводорослева олія на ринку США, ця розробка не лише є екологічно стійкою альтернативою,...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Понад 90% ресторанів чекає автоматизація та експерименти з меню

З приходом пандемії споживачі понад усе почали цінувати безпеку,...

Голландський стартап отримав $35 млн на пельмені з лабораторної свинини

Загальна сума фінансування компанії сягнула $95 млн Оголошення з’явилося через...

Україна створює перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Індустріальний парк VOLIA об’єднуватиме  три локації, які спеціалізуватимуться на...

VOLIA ДО ПЕРЕМОГИ: індустріальний парк у Вінниці — шлях до нової foodtech екосистеми

Парк має стати справжнім інкубатором для проєктів у харчовій...

Ізраїльський стартап створив перше у світі рослинне філе лосося, яке копіює справжню рибу

Це стало результатом запатентованої унікальної технології виробництва Згодом філе можна...

Вибір редактора
В продовження теми