Клімат-контроль: кожна коробка крекерів видаляє парникові гази з повітря

Bright Future Foods у співпраці з Ever Grain створили інноваційні закуски — крекери Airly Oat Cloud, котрі представили світу як продукт, наповнений смаком, користю, а також від’ємним вуглецевим слідом.

Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками

У компанії стверджують, що саме завдяки їхній технології виготовлення та співпраці з постачальниками інгредієнтів та упаковки, можливо мінімізувати вуглецевий слід та навіть поглинати сторонні викиди CO2 з повітря.

Основний інгредієнт закуски — овес — одна з найбільш кліматично позитивних культур завдяки своїй здатності поглинати вуглекислий газ та затримувати його у ґрунті

На тильній стороні упаковки виробники розміщують інформацію про вуглецевий слід, де зазначають, який об’єм CO2 вдалося видалити з повітря при повному циклі виготовлення такої порції.

Крекери вже доступні для покупки на офіційному сайті компанії.

«Ця співпраця дозволяє використовувати наші глибокі знання в галузі сільського господарства та харчової промисловості, щоб створити нові творчі рішення для розв’язання найгостріших проблем у галузі сталого розвитку», — сказав Марк Іццо, генеральний директор Bright Future Foods.

В рамках подальшого партнерства компанії зосередяться на закусках з ячмінного білка і клітковини Ever Grain та «клімат-позитивного вівса» Bright Future Foods.

Оскільки тенденція до виробництва екологічних продуктів невпинно росте, очікується, що майже половина американських покупців віддасть перевагу ласощам, «сприятливим для планети» на противагу усталеним харчовим уподобанням.

Джерело: Bakery And Snacks, Airly Foods

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Китай включив у наступну п’ятирічку лабораторне м’ясо через неймовірний апетит співвітчизників

Будучи орієнтиром для майбутніх розробок, інновацій та розвитку національної економіки, план включає вирощене альтернативним способом м’ясо та «продукти майбутнього»...

Виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії. Вклалися знаменитості.

У фінансуванні приймала участь група інвесторів, включаючи Марка Кубана, який власне й допоміг просунути концепцію веганського корму у 2020...

Українська компанія виготовила для Ізраїля кошерний пряник до єврейського нового року

Після складнощів в логістиці, викликаних воєнним станом в країні, в цьому році HD-group відновила співпрацю з партнерами із Ізраїлю...

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а також антиоксиданти та вітаміни A, C і E. Вийшов смачний спортивний...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Нідерландська селекційна компанія створила огірки, які можна смажити

Після приготування огірки лишаються твердим і хрустким Розробник стверджує, що...

«Ідеальне м’ясо» з солодкого люпину. Його можна додати в суп або пельмені

Співзасновниця фірми Джен Дрю зазначила, що універсальність Luprene підтверджує те,...

Порошок із авокадо замінює масло у випічці та покращує смак цукерок

Порошок виготовляється за допомогою вакуумної технології із фруктів, що...

Український виробник настоює сир на віскі та змішує з лавандою

“Мукко” у 2015 році заснував Назар Кміль – колишній...

Вибір редактора
В продовження теми