Піцайолло на батарейці. Інноваційний робот складає 150 піц на годину

Новий автоматизований робот для складання піци від американської компанії xRobotics пройшов успішне випробування в мережі піцерій Dodo Pizza в Оксфорді, штат Міссісіпі.

xPizza One — це автономний кіоск для складання піци

Установка xPizza One зовні нагадує промисловий 3д принтер. Він не готує піцу, лише автоматизує процес збору начинки. Працівнику необхідно помістити заготовку тіста на піднос та вибрати начинку для майбутньої піци на планшеті. Заготовка рівномірно обертається під відповідними контейнерами. Після збору піца готова до випікання.

Повна автоматизація забезпечує узгодженість продукту та точний розподіл інгредієнтів.

Система адаптується до швидкості виробництва та дозволяє складати кілька піц одночасно.

Максимальна швидкість xPizza One становить 150 піц на годину та підтримує до 23 інгредієнтів

На пілотному випробуванні в Оксфорді установка вміщала 11 видів начинок, що охоплює 90% меню мережі Dodo Pizza. Середня продуктивність робота досягла 100 піц на годину і протягом місяця успішно зібрала 472 піци, тим самим зекономивши 32 години ручної роботи.

Завдяки більш точному розподілу начинки, знижуються затрати на інгредієнти, а людську працю вигідніше спрямувати на роботу з клієнтами, зазначили у компанії.

 

Після успішного випробування установки, xRobotics розпочали активно просувати свій продукт. Компанія заявила, що зібрала 800 попередніх замовлень серед мереж піцерій, а також готує потужності для запуску масового виробництва xPizza One орієнтовно, під кінець року.

Джерело: The Spoon, xRobotics 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створює кальмари із ферментованих білків

«Чим більше я вивчала ферментацію, тим більше розуміла її можливості. Ви можете створити цілі, доступні білкові продукти, які можна...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі, йдеться в повідомленні «Небесного...

Пляжний бургер та крабовий пиріг: канадські гіганти створюють м’ясо з цукрових водоростей

Наразі триває етап науково-дослідної роботи у рамках партнерства та вже розроблені перші страви. Комерційне виробництво розпочнеться навесні 2022 року «Перехід на...

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск для продажу морозива, то зараз їх налічується понад дві тисячі.Ден...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Морозиво із цвітної капусти виходить на полиці супермаркетів

Woolworths — друга за величиною група супермаркетів Нової Зеландії,...

Економічний фронт: Organic Ukraine Business Hub готується до виходу на британський ринок

Organic Ukraine Business Hub — експортно-орієнтований парасольковий бренд, що...

Вибір редактора
В продовження теми