Піцайолло на батарейці. Інноваційний робот складає 150 піц на годину

Новий автоматизований робот для складання піци від американської компанії xRobotics пройшов успішне випробування в мережі піцерій Dodo Pizza в Оксфорді, штат Міссісіпі.

xPizza One — це автономний кіоск для складання піци

Установка xPizza One зовні нагадує промисловий 3д принтер. Він не готує піцу, лише автоматизує процес збору начинки. Працівнику необхідно помістити заготовку тіста на піднос та вибрати начинку для майбутньої піци на планшеті. Заготовка рівномірно обертається під відповідними контейнерами. Після збору піца готова до випікання.

Повна автоматизація забезпечує узгодженість продукту та точний розподіл інгредієнтів.

Система адаптується до швидкості виробництва та дозволяє складати кілька піц одночасно.

Максимальна швидкість xPizza One становить 150 піц на годину та підтримує до 23 інгредієнтів

На пілотному випробуванні в Оксфорді установка вміщала 11 видів начинок, що охоплює 90% меню мережі Dodo Pizza. Середня продуктивність робота досягла 100 піц на годину і протягом місяця успішно зібрала 472 піци, тим самим зекономивши 32 години ручної роботи.

Завдяки більш точному розподілу начинки, знижуються затрати на інгредієнти, а людську працю вигідніше спрямувати на роботу з клієнтами, зазначили у компанії.

 

Після успішного випробування установки, xRobotics розпочали активно просувати свій продукт. Компанія заявила, що зібрала 800 попередніх замовлень серед мереж піцерій, а також готує потужності для запуску масового виробництва xPizza One орієнтовно, під кінець року.

Джерело: The Spoon, xRobotics 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Компанії-гіганти стимулюють революцію рослинного м’яса: за три роки ринок подвоїться

Згідно зі свіжим звіту ProVeg International, явним лідером у “рослинній революції” є Burger King. Проте всі п’ять основних мереж...

Стартап виготовляє зі спіруліни морозиво, йогурти та навіть консерви

Зі спіруліни виготовляють морозиво, йогурти, сир та навіть консерви.Після отримання сертифікації від міжнародних організацій, яка підтверджує якість та екологічність...

Компанія Holo Industries представила безконтактне голографічне меню

Ви просто підносите руку - і в повітрі раптово виникає голографічний екран, за допомогою якого можна зробити замовлення. Дуже...

Пломбір із козячого молока та сири в кропиві — на Прикарпатті створюють незвичайні продукти

Морозиво з козячого молока — експеримент “Ми зупинилися тільки на пломбірі з козячого молока. Морозиво відрізняється за смаком. Воно більш...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Інновації в харчовій промисловості: здобутки та перспективи майбутнього

Новий сорт гороху з високим вмістом білка, морозиво, вирощене...

Фінни перетворять соняшникову макуху на м’ясо для флекситаристів

Макуха — це відходи, що лишаються після віджиму олії...

Херсонський маслозавод випустив «середземноморську бринзу», що містить більше кальцію

Фетакса належить до розсільних сирів, має м’яку кремову консистенцію На...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту...

Вибір редактора
В продовження теми