Сервіс Glovo розпочав співпрацю з АТБ. Допомогли американські технології

Сервіс Glovo відтепер здійснюватиме кур’єрську доставку з мережі супермаркетів АТБ. Замовлення уже доступне у мобільному додатку Glovo.

Щоб інтегрувати в додаток АТБ, компанії скористалися технологією Corezoid Process Engine від американської компанії Middleware.

Дмитро Расновський, генеральний менеджер Glovo в Україні, говорить, що на сьогодні у компанії є партнерські супермаркети, де частка продажів через сервіс Glovo перевищує 10% від товарообігу супермаркету.

«За 2020 рік нам вдалося значно виростити категорію доставки з супермаркетів, приєднавши до додатка ряд всеукраїнських мереж. Зараз ми починаємо співпрацю з мережею АТБ», сказав він.

Це заощадить час клієнта, а ще мінімізує можливі ризики в умовах погіршення епідеміологічної ситуації в Україні, додав Борис Марков, гендиректор корпорації «АТБ».

До речі, Glovo на сьогодні працює у понад 650 містах в 22 країнах світу на трьох континентах: в Європі, Центральній і Південній Америці, Африці на південь від Сахари.

В Україні сервіс доступний жителям 29 міст. Серед нихКиїв, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Полтава, Суми, Буча, Ірпінь, Вишгород та інші.

У минулому році в сервіс Glovo проінвестував венчурний фонд GR Capital, що свідчить про неабиякі перспективи росту компанії. З 14 бізнесів, що є на сьогодні у портфелі GR Capital п’ять набули статусу «единорогів» (тобто досягли капіталізації в $1 млрд).

Джерела: Інтефакс-Україна, Glovo

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Нідерландах новорічне пиво варять з ялинкових голок

В Нідерландах знайшли застосування ялинкам після новорічних свят. Місцева броварня Lowlander Beer розробила рецепт пива з хвої. Для виробництва...

Євген Клопотенко: «Спогади дитинства — одна з найважливіших складових смачної їжі»

Євген Клопотенко — рок-стар української кулінарії. Саме він захистив наш борщ від російських зазіхань і започаткував зміни у харчуванні...

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного білка. Ці клітини вирощують у ферментері, поки не буде отримано...

Насіння ацтеків лікує все — від гіпертонії до раку. Дослідження

Глобальний попит на другорядні культури, такі як чіа, просо та ямс, уже зараз починає зростати. Вони набувають все більшого...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Сінгапур інвестує $15 млн у перетворення неїстівних відходів на сучасну їжу

Центр зосередиться на передових технологіях мікробного клітинного інжинірингу для...

Вода у кубі. Британці створили напої в мікрокубиках

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі...

Бокал для робота. Пошуком підробленного вина займеться штучний інтелект

Інноваційне рішення базується на основі двох різних технологій. Перша...

Уряд профінансує ветеранам до 1 млн грн на сировину та обладнання

Грантова програма створена для учасників бойових дій, осіб з...

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі»,...

Вибір редактора
В продовження теми