В асортименті українського виробника — ферментовані соуси з провокаційними назвами «Смерть ворогам», «Лови гранату», «Вирви язик» та багато інших.
У компанії розповідають, що соус «Смерть ворогам» — їх перший та найпопулярніший.
«Він завоював серця місцевих жителів та навчив їх, що Україна — не Росія, і що крім Андрія Шевченка у нас є Тарас Григорович»,— діляться у «Hell Daddy».
Окрім маркетингу компанія відповідально підходить до всіх етапів виробництва. «Hell Daddy» застосовує свіжу та натуральну сировину, вся продукція — повністю веганська. Соуси не містять барвників, підсилювачів смаку чи загущувачів.
Засновником компанії є учасник «Майстер Шеф» Олександр Горчаков, який ще тоді підкрив суддів гостротою своїх страв.
Для тих, хто не настільки любить гостре, у лінійці вінницького виробника присутні кисло-солодкі соуси, поєднані з ягодами, наприклад, «Пряна журавлина».
Ягоди присутні і в більш гострих варіаціях — полуниця і хабанеро та гранат і хабанеро.
Найгостріший перець у світі — Trinidad Scorpion — міститься у складі соусу «Роздери горлянку».