Стартап створив систему, що опрацьовує мільйони замовлень від різних служб доставки одночасно

Бельгійський ресторанний технологічний стартап Deliverect зібрав $65млн на подальшу розробку інноваційної платформи для обробки замовлень.

spot_img

Фінансування очолили DST Global Partners та Redpoint Ventures, та існуючі інвестори OMERS Ventures, Newion та Smartfin. Засновники Deliverect також взяли участь в інвестиційному раунді.

Загалом від свого старту компанія зібрала $86,8 млн

Нова платформа дозволяє керувати замовленнями сторонніх служб доставки, направляючи їх в єдиний потік, котрий надходить в основну POS-систему ресторану.

Це дозволяє співробітникам ресторану не вводити замовлення вручну на гаджетах відповідних служб доставки у POS-систему, тим самим значно економить час та зменшує ймовірність неточності замовлень.

Хоча автоматизовані технології доставки існують давно, саме ця розробка є незамінною для компаній, котрі одночасно використовують кілька сторонніх служб доставки. Наприклад, Uber Eats, Deliverroо, DoorDash, GrubHub тощо.

Зараз програмне забезпечення Deliverect застосовується у понад 10 000 ресторанів по всьому світу

Платформою користуються такі відомі мережі як Pret a Manger, Taco Bell, та Le Pain Quotidien.

Програмне забезпечення Deliverect усуває так звану ситуацію «планшетного аду», з якою стикаються багато ресторанів, співпрацюючи зі сторонніми службами доставки.

Зазвичай кожна окрема служба надає ресторану свій планшет для обробки вхідних замовлень. Потім ці замовлення необхідно вручну ввести в основну POS-систему ресторану. Чим більше служб доставки додає ресторан, тим більше заплутаною стає обробка замовлень.

У Deliverect заявили, що опрацювали з новою розробкою понад 30 млн замовлень. Зараз середня швидкість становить 1 млн замовлень на тиждень.

Джерело: The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Хутро з кропиви — у Копенгагені показали нові рослинні тренди моди

Вони створені у стилі популярних сумок Ganni Bou, але цього разу – з унікальних біоматеріалів. Матеріал для пошиття сумок для...

Швейцарський роздрібний гігант взяв на “тест-драйв” морепродукти, створені мікробами

У рамках співпраці Migros оцінюватиме сприйняття споживачами нових альтернатив тунця та сига, а також їх потенціал зробити революцію на...

Бийте посуд, я плачу. Луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи

«Тана» уже розробила стратегію на найближчі 3 роки й міркує, як розпочати самостійне виробництво. Іншим варіантом є реалізація композитної...

Штучний інтелект Snapchat сканує їжу в холодильнику та радить, що приготувати на обід

Додаток Food Scan уже доступний користувачам на території США, і має на меті допомогти снапчатерам якнайшвидше відкривати та розуміти...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

У ковбасі майбутнього м’ясо замінять на цвіркунів. Продати допоможе маркетинг

Про це розповідає Аарон Т. Досі, доктор філософії, президент,...

Австрійська компанія створила морозиво із плодів мавпячого дерева

У складі морозива – справжні плоди баобаба (Adansonia digitata),...

Вибір редактора
В продовження теми