Стартап створив систему, що опрацьовує мільйони замовлень від різних служб доставки одночасно

Бельгійський ресторанний технологічний стартап Deliverect зібрав $65млн на подальшу розробку інноваційної платформи для обробки замовлень.

Фінансування очолили DST Global Partners та Redpoint Ventures, та існуючі інвестори OMERS Ventures, Newion та Smartfin. Засновники Deliverect також взяли участь в інвестиційному раунді.

Загалом від свого старту компанія зібрала $86,8 млн

Нова платформа дозволяє керувати замовленнями сторонніх служб доставки, направляючи їх в єдиний потік, котрий надходить в основну POS-систему ресторану.

Це дозволяє співробітникам ресторану не вводити замовлення вручну на гаджетах відповідних служб доставки у POS-систему, тим самим значно економить час та зменшує ймовірність неточності замовлень.

Хоча автоматизовані технології доставки існують давно, саме ця розробка є незамінною для компаній, котрі одночасно використовують кілька сторонніх служб доставки. Наприклад, Uber Eats, Deliverroо, DoorDash, GrubHub тощо.

Зараз програмне забезпечення Deliverect застосовується у понад 10 000 ресторанів по всьому світу

Платформою користуються такі відомі мережі як Pret a Manger, Taco Bell, та Le Pain Quotidien.

Програмне забезпечення Deliverect усуває так звану ситуацію «планшетного аду», з якою стикаються багато ресторанів, співпрацюючи зі сторонніми службами доставки.

Зазвичай кожна окрема служба надає ресторану свій планшет для обробки вхідних замовлень. Потім ці замовлення необхідно вручну ввести в основну POS-систему ресторану. Чим більше служб доставки додає ресторан, тим більше заплутаною стає обробка замовлень.

У Deliverect заявили, що опрацювали з новою розробкою понад 30 млн замовлень. Зараз середня швидкість становить 1 млн замовлень на тиждень.

Джерело: The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту (ШІ) під назвою NeuralFire. NeuralFire автоматизує весь процес приготування.За словами...

Шеф-кухар Юрій Ковриженко про кулінарну дипломатію: котлету Скоропадського та хот-дог для короля Георга

Розкажіть, будь ласка, що таке кулінарна дипломатія?Це частина культурної дипломатії. Я б назвав її інструментом, який допомагає налагоджувати міжнародні...

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше як одноразові, але можуть використовуватись до зносу. Полотно для сумок складається...

Мусульмани готові визнати м’ясо, вирощене в лабораторії, халяльним

Халяльні вимоги, викладені MUIS, включають забезпечення того, щоб клітинні лінії для виробництва культивованого м’яса були отримані від видів тварин,...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Продажі рослинного м’яса зросли у півтора рази, але споживачі хочуть різноманітності

Аналіз показує, що промисловість рослинного м’яса розвивається, незважаючи на...

IKEA створила свічку з ароматом тефтель. Її не можна купити — тільки виграти

«Ми продаємо більше фрикадельок, ніж будь-якого іншого продукту в...

Вибір редактора
В продовження теми