Співзасновник Beyond Meat першим випустив рослинний напій для людей за 50

Співзасновник Beyond Meat Брент Тейлор першим у світі розробив рослинний харчовий напій для дорослих споживачів віком від 50 років.

Напій пропонується під брендом Perennial та містить 140 Ккал на порцію.

Тейлор запустив продукт разом з Сарою Бонем, вченою у сфері харчових продуктів, яка має досвід роботи у General Mills та Nature’s Emporium. Разом вони витратили два роки на розробку флагманського напою, який забезпечує здоров’я кісток, м’язів, кишечника та мозку старшого покоління.

«Perennial індивідуалізує рослинне харчування для дорослих споживачів. Жоден інший бренд цього не робить», — каже Тейлор.

Загалом менше 1% світових інновацій орієнтовані на людей похилого віку

Тому засновники бачать безмежні можливості на забутій демографічній групі.

Хоча тенденція споживати рослинну їжу асоціюється з молодими споживачами, дорослих людей теж цікавлять рослинні продукти. Вони в змозі забезпечити здорове старіння — зниження рівня холестерину, захист від непереносимості лактози, додавання білка, зменшення запалень тощо.

«Сучасні дорослі за 50 є неймовірно кмітливим поколінням, вони цікавляться користю окремих інгредієнтів, мають загальне розуміння того, що їдять, та впливу харчування на імунітет», — сказала Бонем.

Perennial позиціонується як щільна та поживна їжа. Напій випускається зі смаками ванілі та шоколаду, містить омега-3 жирні кислоти, харчові волокна та соняшникову олію. Кожна порція містить 11 основних вітамінів та мінералів, включаючи фолат, холін, залізо, кальцій, калій та вітаміни D3, B12, B6, E, C та A.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої тварини, понад 100 науковців назвали це неетичним та екологічно нестійким....

Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

Виробничий майданчик у Північному Йоркширі уже розширили на 3000 квадратних футів, що дозволить Myco значно збільшити вертикальне вирощування глив....

Продукти харчування без цукру: повний список продуктів

Цукор – це чистий вуглевод, який підвищує настрій та дає підйом енергії. У своєму чистому вигляді він не зустрічається...

Замовлення в McDonald’s почав приймати штучний інтелект. Точність – 85%

Система базується на голосовій платформі, створеній Apprente, яку McDonald's придбала два роки тому.Поки що рівень точності автоматизованої системи складає...

Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

Може вас зацікавити

Перша фабрика лабораторного м’яса з’явиться у Канаді у 2024 році

The Better Butchers хоче стати першою компанією в Канаді,...

Діабетик винайшов із плодів монаха замінник цукру без неприємного післясмаку

Американський стартап B.T. Sweets, заснований у 2019 році, представив...

Вибір редактора
В продовження теми