Kellogg розробила рослинну курятину для тих, хто ще не відмовився від м’яса

Компанія Kellogg розробила ідеальну рослинну курятину для флекситарійців, які хотіли б спробувати альтернативне м’ясо, але не знаходять варіантів такого, що максимально відповідало би справжньому.

Новий продукт Kellogg запустила у вигляді курячих тендерів (шматочків, обсмажених у паніровці) під торговою маркою Incogmeato.

Тендери, виготовлені з оригінальними та солодкими ароматами барбекю, виготовлені з сої, що не містить ГМО, та мають волокна, які імітують текстуру курки.

Альтернативна курятина має хрустку паніровку, містить більше білка та 27% менше жиру на порцію, ніж традиційні курячі страви

Обидві позиції відрізняються лише смаком. При цьому вони однаково містять 230 калорій, 9 грамів жиру та 17 грамів білка на порцію.

«Наші нові продукти – це революційний досвід для споживача, який хоче спробувати альтернативні, рослинні продукти, та відчути смак справжньої улюбленої курки», — говорить Сара Янг, генеральний директор сегменту рослинних білків в Kellogg.

На її погляд, Incogmeato — це величезна можливість розширитися на споживачів, які не відмовляються від традиційного м’яса, але при цьому є гнучкими у виборі харчових продуктів.

Курячі тендери Incogmeato доступні у США в окремих магазинах Walmart, Kroger, Meijer, H-E-B, Wegmans та Southeastern Grocers. Цінник на новинку становить $6,39.

Також їх можна придбати у мережах громадського харчування.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Стартап, що вирощує молоко в лабораторії, зібрав десятки мільйонів інвестицій з усього світу

Раунд знаменує собою одне з найбільших капіталовкладень у секторі клітинного сільського господарства Азії на сьогоднішній день.Топовий інвестор стартапу —...

В Європі створять велику мережу комашиних ферм на штучному інтелекті

Завдяки фінансуванню компанія створить велику міжнародну мережу комахоферм.Заснована у 2017 році, Nasekomo є біотехнологічною компанією, яка займається розведенням комах....

Собівартість культивованого м’яса упала до $4, наступна відмітка – $2

Ще в лютому компанія оголосила, що виробничі витрати на її розробку – курячу грудку «із пробірки» – склали €6,70...

Мобільна пекарня 60-х років нагодує німецьких політиків українським хлібом

Пекарня – одна із трьох подібних, що лишилися в Україні. Один із волонтерів розповідає, що під час Карибської кризи швейцарці...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Борис Шестопалов

Український підприємець у сфері агріфуд, ідеолог екосистеми VOLIA, співзасновник...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

Вибір редактора
В продовження теми