Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Делікатна страва. Смажений бекон із пшениці хрустить та пахне, як справжнє м’ясо

    Німецька компанія Loryma розробила інноваційну концепцію веганського бекону, який повністю відтворює сенсорні характеристики його м’ясного аналога.

    Головними складниками продукту є в’яжучий компонент Lory Bind на основі пшениці та суміш спецій.

    У Loryma таке поєднання назвали «ідеально збалансованим» рецептом рослинного бекону.

    Готуючись на сковороді, веганський продукт поводить себе як і його м’ясний аналог — стає хрустким, при цьому зберігаючи делікатну волокнисту структуру. Приправа додає характерного смаку.

    «Наша сировина поєднує природність та максимальну функціональність», — сказав Хенрік Хецтер, директор компанії Loryma

    Інноваційний продукт «гарантує справжній смак» та повторює відчуття у ротовій порожнині як при вживанні традиційного бекону, стверджують у компанії.

    Функціональні крохмальні суміші Lory Bind не мають запаху та нейтральні на смак, тому ідеально підходять для виробництва рослинних альтернатив м’яса, які можуть бути індивідуально приправлені для досягнення відповідних смакових характеристик.

    Концепція альтернативного бекону на основі пшеничного білка, завдяки його ідентичному смаку, може бути використана в закладах громадського харчування для приготування веганських бургерів, пирогів, запіканок, салатів тощо.

    Прості у використанні інноваційні інгредієнти дають можливість виробнику створювати нові продукти здорового харчування, розвиваючи споживчу тенденцію до рослинних м’ясних продуктів, підсумували в Loryma.

    Джерела: Food Ingredients First, Foodbev

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Мішленівський шеф-кухар готує еко-страви на двох лезах від старого млина

    Обід у його ресторані Knystaforsen обійдеться у 2450 шведських крон на одну особу  (приблизно 10 тис. грн), і скоріше...

    Молекулярний білок вперше сертифікували як не ГМО. Піде на спортивне харчування

    MicelPure — це міцелярний ізолят казеїну. Він містить 86% природного білка та багато кальцію, ідеально підходить для спортивного харчування...

    Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції

    У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group запустила в Україні нове біотехнологічне виробництво LinkCell, де виготовляє функціональні...

    Одна з найстаріших агрокомпаній США інвестує у сировину для рослинного м’яса

    Заснована в 1977 році, сьогодні компанія Sojaprotein має торгові представництва в 65 країнах світу і пропонує широкий асортимент рослинних...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Інвестори повірили у вафлі з буряків – проєкт профінансовано на 257%

    Американець збирає інвестиції на запуск виробництва суперфуду – млинців...

    Швейцарський шоколадний гігант створить веганські плитки з вівсяного молока

    Запуск планується одночасно з початком місячного заходу, який пропонує...

    Вибір редактора
    В продовження теми