Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

    Персоналізовані ласощі – як ніколи в тренді. Слідуючи цій тенденції, компанія DTM Print удосконалила свої настільні принтери Eddie, які друкують зображення їстівними чорнилами.

    Відтепер обладнання працює на ручній подачі

    Це дозволяє за один підхід нанести зображення відразу на кілька десертів. Також система друку обладнана лотками для їжі.

    У компанії розповідають: початкова автоматична подача дозволяла Eddie друкувати персоналізовані малюнки та повідомлення на цукерках або випічці по черзі – один виріб за один підхід. Максимальний діаметр нанесення зображення – 89 мм та 20-25 мм у висоту.

    Робота автоматизованого принтеру виглядала так:

    Удосконалений ручний режим розширює параметри друку до 120 мм у діаметр і 27 мм у висоту.

    Такі харчові продукти як маракуни чи зефір виробник радить попередньо помістити в лотки, розроблені спеціально для цього.

    Катрін Гофманн, відповідальна за зв’язки з громадськістю у DTM Print, говорить, що персоналізовані подарунки все ще користуються великим попитом як на ринку В2С, так і В2В.

    «Компанії просять солодощі з фірмовим логотипом для подарунків своїм клієнтам», – каже вона

    Взагалі, на її погляд, персоналізація – це «вся суть» на сьогоднішніх споживчих трендів та ринках B2B.

    Індивідуалізовані кондитерські та хлібобулочні вироби ідеально підходять для просування логотипів компаній на виставках та корпоративних заходах, продажів у парках розваг, а також для приватних світських зустрічей.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Українська миля. Вітчизняна компанія створила концепт робота-кур’єра

    Mebius — нова розробка української компанії. Являє собою робота постачальника з автоматизованим керуванням, створена для забезпечення швидкої та зручної...

    Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

    Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree по всьому Сінгапуру.  Що робить батончики особливим і надає їм смаку...

    Американський стартап вирощує яловичину на кукурудзі

    Компанія створила кукурудзу, яка містить високий рівень бичачого міоглобіну – типу гемового протеїну (переносить електрони та транспортує кисень у...

    Грант на виробництво харчових продуктів: як отримати?

    Як отримати грант для виробників харчових продуктів в розмірі $20 000? Данська рада з питань біженців (DRC) здійснює програму в...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Стартап створив технологію, яка передаватиме аромати страв для дегустацій на відстані

    Процес починається з аналізу обраного аромату за допомогою приладу...

    Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса

    У Сінгапурі, який першим у світі законодавчо затвердив культивовану...

    Вибір редактора
    В продовження теми