Напиши якось смачно: принтери з їстівними чорнилами тепер друкують по кілька зображень за раз

Персоналізовані ласощі – як ніколи в тренді. Слідуючи цій тенденції, компанія DTM Print удосконалила свої настільні принтери Eddie, які друкують зображення їстівними чорнилами.

Відтепер обладнання працює на ручній подачі

Це дозволяє за один підхід нанести зображення відразу на кілька десертів. Також система друку обладнана лотками для їжі.

У компанії розповідають: початкова автоматична подача дозволяла Eddie друкувати персоналізовані малюнки та повідомлення на цукерках або випічці по черзі – один виріб за один підхід. Максимальний діаметр нанесення зображення – 89 мм та 20-25 мм у висоту.

Робота автоматизованого принтеру виглядала так:

Удосконалений ручний режим розширює параметри друку до 120 мм у діаметр і 27 мм у висоту.

Такі харчові продукти як маракуни чи зефір виробник радить попередньо помістити в лотки, розроблені спеціально для цього.

Катрін Гофманн, відповідальна за зв’язки з громадськістю у DTM Print, говорить, що персоналізовані подарунки все ще користуються великим попитом як на ринку В2С, так і В2В.

«Компанії просять солодощі з фірмовим логотипом для подарунків своїм клієнтам», – каже вона

Взагалі, на її погляд, персоналізація – це «вся суть» на сьогоднішніх споживчих трендів та ринках B2B.

Індивідуалізовані кондитерські та хлібобулочні вироби ідеально підходять для просування логотипів компаній на виставках та корпоративних заходах, продажів у парках розваг, а також для приватних світських зустрічей.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Швейцарка сушить на Тернопільщині органічні чаї за прадавнім методом

Засновницею бренду стала Крістіна Лібергер, швейцарка, яка переїхала до України. До переїзду Крістіна створила асоціацію підтримки органічної агрокультури “Жива...

Хіміки винайшли каву з лушпиння соняшнику. Вона має смак і містить кофеїн

Над розробкою команда вчених та хіміків на чолі з друзями та співзасновниками Енді Клейчем і Джарретом Стопфортом працювала понад...

Пивоварня Carlsberg у Данії запустила технологію, що перероблятиме 90% води

Нова система переробки допоможе щороку економити під час виробництва пива 500 млн літрів води. Загалом її споживання зменшиться вдвічі...

Відомий з Середньовіччя суперфуд знижує ризик смерті від деменції. Дослідження

Оливкова олія вже давно вважається прикладом «супер-їжі», яка може допомогти довше прожити, якщо її споживати як частину здорового харчування. Зараз...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Стартап придумав веганське тісто з фініків, яке можна не випікати

Засновниця стартапу — Мелісса Бартоу, 24-річна американка, яка вперше...

На Kickstarter збирають фінансування на черевики, з яких виростають яблуні

Концепт кросівок від північноамериканського бренду Houle зовні нічим не...

«Продуктами року» 2022 споживачі назвали рослинний чеддер та котлети із грибів

«Це найбільша нагорода за інноваційні продукти, яку обирають споживачі....

Французьке гібридне молоко відкрило нову категорію на ринку молочних продуктів

Сучасні споживачі прагнуть збагачення асортименту продуктів харчування, що відрізнятимуться...

Фіни переробляють відходи: плавці, кістки та голови стануть новим рибним філе

Співпраця спрямована на підвищення стійкості в рибопереробній промисловості, враховуючи...

Вибір редактора
В продовження теми