Тофу тобі в бургер: Перша веганська мережа почала торгуватися на біржі

Globally Local Technologies Inc. – материнська компанія мережі Globally Local – розпочала торгуватися на фондовій біржі в Торонто (TSE). Це робить її першою у світі публічною веганською мережею швидкого харчування.

Компанія відкрила свій перший ресторан у 2016 р., а два роки потому – власний виробничий цех, що дозволило їй контролювати ключові ланки у ланцюжку поставок та залучати клієнтів до розробки нових продуктів.

Весь цей час Globally Local вдалось підтримувати ціни на меню конкурентоспроможними у порівнянні зі звичайниими фаст-фудами

Веганська мережа пропонує звичне меню ресторанів швидкого харчування, але всі страви приготовані з рослинних продуктів. Наприклад, там є бутерброди на сніданок з веганським чеддером та яєчнею на основі тофу, гамбургери з котлетами із нуту та веганським беконом, салати, молочні коктейлі з молока нетваринного походження.

Вісім закладів Globally Local працюють переважно як компактні «розумні кухні», пропонуючи клієнтам самовивіз та доставку.

Протягом наступних 12 місяців компанія прагне відкрити щонайменше 20 закладів по всій Північній Америці

Globally Local максимально автоматизує своє виробництво. Компанія впровадила найсучасніші технології для приготування їжі та швидкого обслуговування. Навчання співробітників проводиться за спрощеною схемою – задля економії на витратах. Замовлення переведені в онлайн, працюють каси самообслуговування та безготівковий розрахунок.

«Наша команда витратила 5 років на розробку вдосконаленої концепції ресторанів швидкого харчування та вертикально інтегрованого ланцюжка поставок, які разом узяті роблять революцію в галузі швидкого харчування», – сказав Джеймс Макіннес, співзасновник та генеральний директор веганської мережі.

Джерела: Globally Local, VegNews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Корейський стартап створив інгредієнт, який надає рослинам смак м’яса

ACOMS — це протеїн Х-фактора, знайдений і “витягнутий” із морських водоростей. Як повідомляється, він надає м’ясним праймерам рослинного походження...

Щоденне вживання квасолі знижує вагу та поліпшує імунітет: дослідження

Дорослі, що постійно споживають ці бобові, мають меншу необхідність у доданому цукрі, а також отримують більше дефіцитних поживних речовин...

Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від...

Вчені виростили м’ясо на каркасі зі спаржі — прототип точно імітує звичайну свинину

Розробка прототипу була частиною дослідження, спрямованого на розширення використання децелюляризованих рослинних каркасів за межі регенеративної медицини. У цьому випадку...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

«Салат майбутнього», створений за аерокосмічними технологіями, зібрав мільйон інвестицій

Загальні інвестиції в проект оцінюються майже в $13 млн Флагманський...

Український виробник чаю, яким смакував Байден, міксує для пасажирів унікальні сорти

В компанії розповідають, що авторські чаї Molfar стали доступними...

Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме...

Вчителька історії пече дизайнерський хліб з картинами на скоринці

Сам хліб майстриня не продає, але навчає пекарському мистецтву...

Вибір редактора
В продовження теми