Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Компанія JOI, що займається виробництвом рослинних концентратів молока, представила перший в історії насправді безвідходний альтернативний молочний продукт.

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню.

Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня. Він являє собою порошок з одного лише інгредієнта – органічного вівса, вирощеного із застосуванням стійких методів сільськогосподарської практики.

«Зменшення впливу на планету завжди було в центрі місії JOI, – говорить Гектор Гутьеррес, генеральний директор компанії. – Органічний вівсяний порошок є важливою віхою у забезпеченні споживачів альтернативними молочними продуктами, які якомога менше впливають на навколишнє середовище».

У виготовленні свого продукту JOI застосовує унікальний процес подрібнення. Він дає необхідну консистенцію після змішування з водою. При цьому споживачі можуть контролювати смакові якості вівсяного молока, додаючи менше або більше води, а також застосовуючи спеції й підсолоджувачі.

Що робить продукт JOI справді унікальним, так це його упаковка. Вона безпечна для домашнього компостування та повністю розкладається в таких умовах.

До слова, з однієї упаковки, в якій міститься трохи менше 12 унцій, можна виготовити галон молока.

На відміну від звичайного вівсяного продукту, термін вживання якого закінчується через кілька днів після відкриття, органічний порошок JOI зберігається до 9 місяців навіть без охолодження.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“We’ve started transforming from artisans to a foodtech company.” Dmytro Borysov – on trends in the restaurant business.

The coronavirus crisis has disrupted the restaurant business. New services, formats, and technological solutions allowed them to survive when...

Тонна щогодини. Німці створили промислове обладнання для рослинного м’яса

Обладнання позиціонується як промислове. Компанія розраховує, що воно стане ефективним рішенням для задоволення швидкозростаючого попиту на рослинні білкові замінники.«Завдяки...

Україна створює перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Індустріальний парк VOLIA об’єднуватиме  три локації, які спеціалізуватимуться на окремих етапах виробництва та просування продуктів його резидентів.У Вінниці буде...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру,...

Ветеранська сокарня чавить сік, який можна зберігати рік без консервантів

Це сучасне виробництво працює за простим ефективним алгоритмом: спочатку...

Найбільші харчові компанії зі свіжого рейтингу Forbes Ukraine

Редакція Forbes зазначає, що поріг входження до рейтингу цьогоріч...

В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та...

Вибір редактора
В продовження теми