Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Компанія JOI, що займається виробництвом рослинних концентратів молока, представила перший в історії насправді безвідходний альтернативний молочний продукт.

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню.

Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня. Він являє собою порошок з одного лише інгредієнта – органічного вівса, вирощеного із застосуванням стійких методів сільськогосподарської практики.

«Зменшення впливу на планету завжди було в центрі місії JOI, – говорить Гектор Гутьеррес, генеральний директор компанії. – Органічний вівсяний порошок є важливою віхою у забезпеченні споживачів альтернативними молочними продуктами, які якомога менше впливають на навколишнє середовище».

У виготовленні свого продукту JOI застосовує унікальний процес подрібнення. Він дає необхідну консистенцію після змішування з водою. При цьому споживачі можуть контролювати смакові якості вівсяного молока, додаючи менше або більше води, а також застосовуючи спеції й підсолоджувачі.

Що робить продукт JOI справді унікальним, так це його упаковка. Вона безпечна для домашнього компостування та повністю розкладається в таких умовах.

До слова, з однієї упаковки, в якій міститься трохи менше 12 унцій, можна виготовити галон молока.

На відміну від звичайного вівсяного продукту, термін вживання якого закінчується через кілька днів після відкриття, органічний порошок JOI зберігається до 9 місяців навіть без охолодження.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Делікатна страва. Смажений бекон із пшениці хрустить та пахне, як справжнє м’ясо

Головними складниками продукту є в’яжучий компонент Lory Bind на основі пшениці та суміш спецій.У Loryma таке поєднання назвали «ідеально...

Get Ready: top-3 new trends of the ready meals market from Natalia Shmyghelska

Ukraine follows the global trends, and several companies have already announced about entering the market with innovative replacements of...

Бельгійський стартап зібрав мільйони на дослідження білків, що роблять несправжню рибу рибою

Стартап з харчових технологій Paleo закрив початковий раунд фінансування у розмірі 2 млн євро ($2,26 млн), зібраний приватними інвесторами.Paleo...

В Ізраїлі надрукували найбільший лабораторний стейк — зі справжнього м’яса та жиру

Ізраїльський виробник культивованого м’яса Mea Tech 3D надрукував стейк вагою 104 гр зі справжніх м’язових та жирових тканин, без...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Може вас зацікавити

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Вибір редактора
В продовження теми