Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Компанія JOI, що займається виробництвом рослинних концентратів молока, представила перший в історії насправді безвідходний альтернативний молочний продукт.

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню.

Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня. Він являє собою порошок з одного лише інгредієнта – органічного вівса, вирощеного із застосуванням стійких методів сільськогосподарської практики.

«Зменшення впливу на планету завжди було в центрі місії JOI, – говорить Гектор Гутьеррес, генеральний директор компанії. – Органічний вівсяний порошок є важливою віхою у забезпеченні споживачів альтернативними молочними продуктами, які якомога менше впливають на навколишнє середовище».

У виготовленні свого продукту JOI застосовує унікальний процес подрібнення. Він дає необхідну консистенцію після змішування з водою. При цьому споживачі можуть контролювати смакові якості вівсяного молока, додаючи менше або більше води, а також застосовуючи спеції й підсолоджувачі.

Що робить продукт JOI справді унікальним, так це його упаковка. Вона безпечна для домашнього компостування та повністю розкладається в таких умовах.

До слова, з однієї упаковки, в якій міститься трохи менше 12 унцій, можна виготовити галон молока.

На відміну від звичайного вівсяного продукту, термін вживання якого закінчується через кілька днів після відкриття, органічний порошок JOI зберігається до 9 місяців навіть без охолодження.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Священник пече на Хмельниччині хліб з тризубами та ремонтує машини для ЗСУ

Тарас Хом'юк став священником у 2010 році, та займався розвитком Української Греко-Католицької Церкви на Хмельниччині. Проте з початком повномасштабної...

На Київщині виготовляють старовинний шумерський напій з меду та ягід

Сікера – алкогольний напій, створений на базі меду та фруктів. Завод переробляє 60 т меду щороку. Потужності з виробництва...

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без запаху. Для цього зібрану вручну сировину піддали ферментації та перетворили...

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися як до продуктів харчування, напоїв (крафтове пиво, наприклад, або крафтова...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які...

Center42 запрошує виробників продуктів та агропереробників взяти участь в освітньо-менторській програмі UA AgroGlobal Accelerator

Агенція інновацій Center42 пропонує агропереробникам (виробникам готових продуктів) приєднатися...

Німці відкрили центр надсучасних технологій для створення веганських сосисок

Приводом для цього став зростаючий попит з боку виробників...

Вегетаріанство – система збалансованого харчування: переваги та недоліки. Чи корисно буде вегетаріанцем?

Збалансоване правильне харчування є основою здорового способу життя та...

Український бренд створює хрусткі снеки, що на 100% складаються із сиру

ТМ «snEco» була заснована у 2015 році двома братами,...

Вибір редактора
В продовження теми