Ринок сухих сніданків зросте на третину. В тренді — беззернові та протеїнові

Світовий ринок пластівців для сніданку виросте з $56,86 млрд в 2020 році до $60,07 млрд у поточному році. Згідно даних Research and Markets, середньорічний темп зростання складе 5,6%.

До 2025 року показник досягне $75,44 млрд.

У лондонській аналітичній компанії GlobalData пояснюють, що категорія готових сніданків зросла через сплеск попиту, пов’язаного з пандемією коронавірусу (COVID-19).

«Оскільки багато людей тепер працюють з дому, споживачі повертаються до поєднання комфортних і корисних для здоров’я варіантів домашніх сніданків», — сказав Райан Віттакер, аналітик споживчого сегменту GlobalData.

Ринок поповнюється новинками і популярними в минулому пластівцями, а також ретро-рецептами 80-х років 

Посеред іншого, зросла кількість беззернових сухих сніданків та пластівців з високим вмістом білку. 

Наприклад, у січні компанія Kellogg представила Kashi GO. Зі слів Мелані Холл, директора з маркетингу бренду Kashi, лінійка має за мету дати споживачам «кето-дружні злаки, котрі будуть поживними, смачними і більш доступними».

Серед інших інновацій в області здорових сухих сніданків — пластівці з рослинним протеїном HighKey, беззернові безглютенові пластівці Seven Sundays, а також пластівці з органічними чіпсами з насіння соняшнику.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Морозиво із мікроводоростей хлорели обійшло за користю молочні десерти

Морозиво на основі хлорели відповідає вимогам екологічності, поживності та функціональності. Його розробили у співпраці з Датським технологічним інститутом (DTI).Альтернатива...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого холодноярського меду, джерельної води та жорнового борошна. Саме жорнове борошно визначає...

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий астронавт Кріс Хедфілд, який виконав на гітарі «Космічну Одіссею» Девіда...

Найбільша в Україні мережа віртуальних ресторанів готова вийти на закордонні ринки

За розрахунками Дениса Кривенка, власника Foodz Ukraine, відкриття однієї професійної кухні з урахуванням усіх стандартів харчової безпеки обходиться від...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

З’явилося перше у світі пиво з листям коки – слабоалкогольне, зі “смаком пригод”

Ідея інноваційного пива виникла у телевізійного шеф-кухаря Джеремі Вермолена,...

Полтавський бренд пакує у прозорі бляшанки сало з медом — найдорожче в Україні

Засновники виробництва — подружжя Марина та Віталій Мостові, які...

Лабораторія «win-win» створила преміум-шоколад за допомогою бродіння

Замість какао-бобів засновники Food Labs підприємець Ахрум Пак та...

Замовлення веганської їжі зросли удвічі, а на Різдво кожен п’ятий не їстиме м’яса

Особливо помітний стрибок спостерігався після Всесвітнього місяця веганів у...

Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці...

Вибір редактора
В продовження теми