Ринок сухих сніданків зросте на третину. В тренді — беззернові та протеїнові

Світовий ринок пластівців для сніданку виросте з $56,86 млрд в 2020 році до $60,07 млрд у поточному році. Згідно даних Research and Markets, середньорічний темп зростання складе 5,6%.

До 2025 року показник досягне $75,44 млрд.

У лондонській аналітичній компанії GlobalData пояснюють, що категорія готових сніданків зросла через сплеск попиту, пов’язаного з пандемією коронавірусу (COVID-19).

«Оскільки багато людей тепер працюють з дому, споживачі повертаються до поєднання комфортних і корисних для здоров’я варіантів домашніх сніданків», — сказав Райан Віттакер, аналітик споживчого сегменту GlobalData.

Ринок поповнюється новинками і популярними в минулому пластівцями, а також ретро-рецептами 80-х років 

Посеред іншого, зросла кількість беззернових сухих сніданків та пластівців з високим вмістом білку. 

Наприклад, у січні компанія Kellogg представила Kashi GO. Зі слів Мелані Холл, директора з маркетингу бренду Kashi, лінійка має за мету дати споживачам «кето-дружні злаки, котрі будуть поживними, смачними і більш доступними».

Серед інших інновацій в області здорових сухих сніданків — пластівці з рослинним протеїном HighKey, беззернові безглютенові пластівці Seven Sundays, а також пластівці з органічними чіпсами з насіння соняшнику.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найвідоміший виробник вівсяного молока відкриває власні магазини морозива

Рослинні молочні ласощі продають у екологічних стаканах із картону без традиційного пластикового покриття. Ложки – теж паперові. Морозиво буде продаватися...

Мікрозелень популярного овоча сприяє зниженню ваги. Дослідження

Перед тим, як прийти до такого висновку, вчені проводили численні експерименти, вивчаючи вплив капусти на обмеження набору ваги у...

Речовина, яку добувають із ракоподібних, зберігає свіжість авокадо

Хітозан — це природна речовина, яка отримується зі шкарлупи ракоподібних тварин, таких як креветки і раки. Він відомий своїми...

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила замінник курячого м'яса на основі арахісового білка.«Досі альтернативне м'ясо у...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

З жиром, безалкогольною горілкою та кавовою гущою: топ безвідходних коктейлів до Різдва

Оскільки третина їжі у всьому світі викидається на смітник,...

Українці запустили перше у світі промислове виробництво харчового паперу із опалого листя

Завод, розташований у Парижі, є першим у своєму роді...

Найвідоміший виробник рослинного молока побудує перший завод у Великобританії

Це буде перший завод Oatly у Об'єднаному Королівстві. Запуск...

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й...

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати...

Вибір редактора
В продовження теми