Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в США, Іспанії, Франції, Італії, Мальті та Нідерландах.
ОАЕ в компанії розглядають як великий ринок із значним потенціалом завдяки тому, що веганські сири там все ще вважаються рідкістю.
«Дубай — прекрасне місце для випуску рослинних сирів, оскільки має багато споживачів, які вже стали або хочуть стати веганами», — заявила Нафсіка Антипас, президентка Nafsika’s Garden.
Виробництво налічує понад 20 видів сиру, представленого у різноманітних форматах — блоки, скибочки, подрібнені, натерті тощо.
Сири виготовлені на основі кокосової олії та не містять алергенів
Nafsika’s Garden пропонує ексклюзивну веганську альтернативу одного із найпопулярніших артикулів, існуючих на ринку, — «poutine cheese» (канадська страва, де сир плавлять на картоплі-фрі з додаванням соусу).
Лідером продажів також є рослинна моцарелла та її варіація «піца-клаптики», розроблені спеціально для піци та іншої випічки.
Популярними позиціями лишаються рослинні фета, скибочки чеддера, копчена гауда, пармезан, вершкові сири та численні ароматизатори для сиру.
«Фішкою» компанії є те, що продукцію Nafsika’s Garden реалізують не у спеціалізованих торгових точках, а розміщують у магазинах поряд з класичними сирами.
Джерело: Food Navigator