Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Греко-канадська Nafsika’s Garden, що спеціалізується на виробництві сирів на рослинній основі, вийшла на ринок Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ).

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в США, Іспанії, Франції, Італії, Мальті та Нідерландах.

ОАЕ в компанії розглядають як великий ринок із значним потенціалом завдяки тому, що веганські сири там все ще вважаються рідкістю.

«Дубай — прекрасне місце для випуску рослинних сирів, оскільки має багато споживачів, які вже стали або хочуть стати веганами», — заявила Нафсіка Антипас, президентка Nafsika’s Garden.

Виробництво налічує понад 20 видів сиру, представленого у різноманітних форматах — блоки, скибочки, подрібнені, натерті тощо.

Сири виготовлені на основі кокосової олії та не містять алергенів

Nafsika’s Garden пропонує ексклюзивну веганську альтернативу одного із найпопулярніших артикулів, існуючих на ринку, — «poutine cheese» (канадська страва, де сир плавлять на картоплі-фрі з додаванням соусу).

Лідером продажів також є рослинна моцарелла та її варіація «піца-клаптики», розроблені спеціально для піци та іншої випічки.

Популярними позиціями лишаються рослинні фета, скибочки чеддера, копчена гауда, пармезан, вершкові сири та численні ароматизатори для сиру.

«Фішкою» компанії є те, що продукцію Nafsika’s Garden реалізують не у спеціалізованих торгових точках, а розміщують у магазинах поряд з класичними сирами.

Джерело: Food Navigator

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Харчовий гігант вкладає мільярд доларів в експеримент зі штучним інтелектом

У рамках угоди Coca‑Cola виділила $1,1 млрд на Microsoft Cloud з його генеративним штучним інтелектом та можливостями використання у...

Угандійські жінки створили замінник м’яса із найвонючіших плодів у світі

Насправді за використання джекфрута у створенні альтернативи м’ясу взялося вже чимало компаній – Jack & Annie, Upton’s Naturals, Karana,...

Омлет із водоростей. Яйця без курей виготовляють із жовтої хлорели та вирощують у лабораторії

Порошки є у двох варіантах: білий та жовтий. Порівнюючи з іншими продуктами з водоростей яскраво зеленого кольору, останні —...

Українці створили італійський делікатес із рідкісної угорської пухової свині

В оригіналі, ндуя – ферментована в природній оболонці намазанка із сала, м’яса та перцю.У ндую додають від 30 до...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

«У подальшому ми плануємо розвивати формат dark store», — Олексій Юхимчук, співзасновник Rocket

В Україні нарощує оберти та виходить за кордон сервіс...

На полицях супермаркетів з’являється чорна та червона ікра із водоростей

Голландський виробник Cavinoir створив два таких продукти на рослинній...

Картина м’ясом: японський ресторан за $100 продає гравюри із яловичини

Hyotana та Kaya вирішили поєднати їжу та мистецтво, і...

Тренди foodtech: екологія, персоналізація та конопля

У топ угод за обсягом інвестицій все частіше потрапляють...

Рейтинг суперфруктів: ТОП-7 фруктів з високим вмістом антиоксидантів

У процесі життєдіяльності в людському організмі регулярно виробляються «неповноцінні...

Вибір редактора
В продовження теми