Бомба-ракета: український сервіс доставки Rocket запрацював в Амстердамі

Rocket, український сервіс доставки їжі та продуктів, що працює з 2018 року, сьогодні розпочав доставку у Амстердамі, столиці Нідерландів.

Нідерланди стали другою серед десятка європейських держав, де Rocket планує стартувати роботу в 2021 році.

«‎Ми віримо, що країна тюльпанів з радістю прийме Rocket, i наші помаранчеві рюкзачки прикрашатимуть місто каналів, велосипедів і будинків «з характером»,  — пише компанія на своєму Facebook.

У честь виходу на новий ринок Rocket подарувала безкоштовну доставку замовникам з України. Її можна отримати лише 15 квітня за промокодом AMSTERWOW.

Відтепер послуги компанії будуть доступні у трьох країнах — Україні, на Кіпрі та у Нідерландах

За словами Олега Любарця, CMO Rocket, Кіпр був для компанії стартовим майданчиком перед виходом в ринки європейських країн. 

«Зараз ми відточили технічні нюанси і багатомовність додатків, а також підготували команди для масштабної міжнародної експансії», — розповів він.

В Амстердамі компанія відкрила окремий офіс, який буде займатися новими ринками.

Зазначимо, що в Україні Rocket покриває доставкою 28 міст. Початково компанія називалася Raketa та робила доставку лише по Україні. Пізніше, з виходом на міжнародний ринок назва трансформувалася до Rocket.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український бренд створив джин, від якого немає похмілля

Spicer – один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для...

Стартап створив у лабораторії справжнє грудне молоко. На розробку пішло менше року

Інноваційний продукт має у своєму профілі макроелементи, тип і пропорції яких відповідають грудному молоку людини. У ньому міститься необхідна...

Проект веганського яйця, яке виготовляється за допомогою штучного інтелекту, зібрав мільйони інвестицій

Компанія орієнтована на створення екологічно чистих і здорових харчових продуктів рослинного походження, використовуючи власну платформу штучного інтелекту під назвою...

Європейський проєкт друкує автозапчастини із кукурудзи, лимонів та мигдальної шкаралупи

Це демонструє проєкт BARBARA, який фінансується Європейською комісією та приватним сектором.Проєкту вдалося зі звичайних харчових залишків, включаючи лимонну цедру,...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Поляки розробили наклейки, які подовжують термін зберігання грибів

Формат наклейки – простий у використанні, говорить Тім Малефіт,...

Стартап, що виробляє шкіру із грибів для модного бренду, зібрав сотні мільйонів на новий завод

Фінансування піде на розширення виробництва флагманського продукту під назвою...

Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

«Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити...

Мохіто із моцарели. Відходи сироваріння переробили на 80-градусний спирт

Таким шляхом пішла компанія Wheyward Spirit. Вона була заснована...

У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти — борошно, сіль,...

Вибір редактора
В продовження теми