Українська миля. Вітчизняна компанія створила концепт робота-кур’єра

Міжнародний холдинг «Модерн-Експо», котрий спеціалізується на виготовленні обладнання для рітейлу створив концепт для ефективної доставки замовлень до споживача.

Mebius — нова розробка української компанії. Являє собою робота постачальника з автоматизованим керуванням, створена для забезпечення швидкої та зручної доставки товару клієнту.

Система представлена інноваційним електричним терміналом на автоуправлінні з ємністю для товарів та двома дронами-помічниками

Розробка дозволяє одержувачам вибирати зручний час і місце доставки, а також відстежувати відправлення у режимі реального часу.

Концепт складається із платформи з усіма необхідними датчиками, системи управління та змінного модуля для товарів (з батарейками).

«Попит на автоматизовану доставку товарів постійно зростає, а сама галузь розвивається надто стрімко. Очевидно, автономні роботизовані системи на автоуправлінні швидко витіснять фізичних кур’єрів», — зазначають у компанії.

Завдяки системі комп’ютерної синхронізації, самокеровані пристрої можуть об’єднуватися в колони або, при потребі, роз’єднуватися.

Mebius — це розумна високотехнологічна служба, здатна вирішити проблему доставки «останньої милі», яка є найдорожчим і найскладнішим етапом усього логістичного ланцюга.

Джерело: Modern Expo

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники оцінили фізико-хімічні та сенсорні властивості рослинних м'ясних котлет, виготовлених з...

Американці створили «домашнього бармена», що готує 40 коктейлів одним натисканням кнопки

Представлений у двох варіантах Drinkworks Home Bar, забезпечує якість та зручність, оснащений системою з додатком для оптимізації приготування напоїв.Споживачам...

Найбільше агентство з сертифікації кошерності визнало лабораторне м’ясо

Це стало першою та ключовою точкою дотику релігійних дієтичних стандартів і передових харчових технологій у промисловості культивованого м’яса. Успішне отримання...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Вівсяне молоко відвойовує ринок у мигдального, а соєве втратило продажів майже на $1 млрд

Як свідчать результати аналізу за останні 52 тижні, що...

McDonald’s готує “тест-драйв” рослинних бургерів, розроблених з Beyond Meat

McPlant — це бургер з котлетою на рослинній основі,...

Засновник виробництва м’ясних чипсів: чверть обороту іде на рекламу

Обсяг українського ринку снеків у 2023 році оцінюється у...

Смачні і соковиті креветки тепер штампують із крохмалю, ламінарії та пшениці

Пропозицій на ринку стає дійсно багато, і вони набувають...

Вибір редактора
В продовження теми