Котлета для планети. Beyond Meat готує глобальне розширення в Європі

Beyond Meat, гігант у сфері альтернативного м'яса, цієї весни розширює свою присутність у роздрібних магазинах Європи.

На сьогодні продукція компанії вже присутня приблизно в 122 тис. торгових точках та пунктах громадського харчування у більш ніж 80 країнах світу. 

В найближчі місяці Beyond Meat планує розширення у чималій кількості країн

Приміром, у Великобританії, де продукти Beyond Meat нещодавно з’явилися на полицях Sainbury’s та Waitrose, планується розширення до 445 нових роздрібних магазинів по всій країні.

У Німеччині Beyond Meat буде розширювати свою продукцію на більш ніж 1000 нових роздрібних магазинів через Kaufland, Tegut, Famila та Real.

В Австрії альтернативне м’ясо буде доступне майже у 1500 нових роздрібних магазинах, включаючи SPAR, BILLA та BILLA PLUS.

У Швейцарії Beyond Meat буде розподілено по 155 магазинах Migros.

Окрім того, минулого місяця Beyond розпочав продаж через майже 1000 магазинів Albert Heijn та Jumbo в Нідерландах.

До слова, на європейський ринок цього року планує вийти також основний конкурент Beyond, Impossible Food.

Проте ця спроба поки що стримується несприйняттям регуляторами використання соєвого легемоглобіну (гему). 

Оскільки Beyond Meat уже торгується публічно, європейська експансія допоможе зміцнити її лідерську позицію, перш ніж Impossible Food потенційно посилить власні глобальні амбіції після IPO.

На додаток до розширення роздрібної торгівлі в Європі, Beyond Meat нещодавно відкрила виробничий завод у Китаї, перший за межами США, а також підписала глобальні дистрибуційні угоди з McDonald’s та Yum Brands.

Джерела: Intrado, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Sony розробляє телевізор, який стежитиме за тим, чи правильно харчується людина, коли його дивиться

Саме такий може розробити компанія Sony. По крайній мірі, про це свідчить патент №11 081 227, зареєстрований у США.Патент...

Українська мануфактура створює унікальний сир з липою, трояндами та синім чаєм

Олексій Сінєльніков, засновник сироварні, говорить, що сир з липовим цвітом вони наважилися робити першими у світі. Він прагне, аби у...

Маркування харчових продуктів — що це таке, і чому це важливо?

У нещодавніх змінах в постановах цього документу було зазначено, що різні маркування харчових продуктів мають бути сфокусовані на забезпеченні...

Швейцарські вчені «одягли» банани у нановолокно, щоб подовжити термін зберігання

Целюлозне волокно EMPA, на розробку якого витратили рік, не просто гарантує свіжість фруктів та овочів, а зберігає їх «значно...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

Як змінюється та куди рухається глобальний Food-ринок і...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою...

Стартап розробив ковбасу і котлети із коноплі та рису для високоефективного харчування

Використовуючи інноваційний процес, який максимізує вміст поживних речовин, стартап...

ТОП-10 трендів у харчовій індустрії: що було у 2020 році та куди йдемо у 2021-му

Відмова від пластикової упаковкиПластик все ще знаходиться в стадії...

Українська Enzym Group запропонувала для тваринництва безпечну альтернативу антибіотикам

Про це розповів Юрій Кузьм’як, заступник генерального директора Enzym...

Вибір редактора
В продовження теми