Котлета для планети. Beyond Meat готує глобальне розширення в Європі

Beyond Meat, гігант у сфері альтернативного м'яса, цієї весни розширює свою присутність у роздрібних магазинах Європи.

На сьогодні продукція компанії вже присутня приблизно в 122 тис. торгових точках та пунктах громадського харчування у більш ніж 80 країнах світу. 

В найближчі місяці Beyond Meat планує розширення у чималій кількості країн

Приміром, у Великобританії, де продукти Beyond Meat нещодавно з’явилися на полицях Sainbury’s та Waitrose, планується розширення до 445 нових роздрібних магазинів по всій країні.

У Німеччині Beyond Meat буде розширювати свою продукцію на більш ніж 1000 нових роздрібних магазинів через Kaufland, Tegut, Famila та Real.

В Австрії альтернативне м’ясо буде доступне майже у 1500 нових роздрібних магазинах, включаючи SPAR, BILLA та BILLA PLUS.

У Швейцарії Beyond Meat буде розподілено по 155 магазинах Migros.

Окрім того, минулого місяця Beyond розпочав продаж через майже 1000 магазинів Albert Heijn та Jumbo в Нідерландах.

До слова, на європейський ринок цього року планує вийти також основний конкурент Beyond, Impossible Food.

Проте ця спроба поки що стримується несприйняттям регуляторами використання соєвого легемоглобіну (гему). 

Оскільки Beyond Meat уже торгується публічно, європейська експансія допоможе зміцнити її лідерську позицію, перш ніж Impossible Food потенційно посилить власні глобальні амбіції після IPO.

На додаток до розширення роздрібної торгівлі в Європі, Beyond Meat нещодавно відкрила виробничий завод у Китаї, перший за межами США, а також підписала глобальні дистрибуційні угоди з McDonald’s та Yum Brands.

Джерела: Intrado, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інноваційні рослинні яйця можна варити та смажити — виглядають як звичайні

Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування різних страв.Одним із ключових продуктів є Poached Neggst – рослинна...

Дві найбільш технологічні компанії світу інвестують в роботів, які ходитимуть за продуктами

Ця новина співпала з не менш цікавою подією: Tesla презентувала попередній огляд робота-гуманоїда Optimus.Після презентації генеральний директор Tesla Ілон...

Виробничий гігант подвоїв продажі рожевих ананасів, які розробляли 16 років

Попит на унікальний фрукт набагато перевищує пропозицію, говорять в компанії.Pinkglow продають в роздріб на обраних ринках у Канаді та...

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Названі світові потужності виробництва їжі із мікробів. Де найбільше?

Згідно з даними останнього звіту Інституту доброї їжі (Good...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман....

Український бренд чавить яблучні соки з канабісом та спіруліною

Сік можна, зокрема, знайти на полицях супермаркетів «Сільпо», де...

Стартап створив «безвідходні» рослинні реберця з їстівними кістками

Раніше Juicy Marbles уже спробувала продавати обмежені партії реберець...

Nestlé модернізує центр, де експерти дегустуватимуть інноваційну їжу для Азії

R&D-центр в Сінгапурі має стратегічне значення для компанії. Саме...

Вибір редактора
В продовження теми