Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою, подвійне шоколадне з кавовою вишнею, та ванільне вівсяне.
За даними Upcycled Food Association, смаколики виготовлені з інгредієнтів, які зазвичай вважаються харчовими відходами
Fancypants Baking протягом двох років працювала над створенням печива із побічних продуктів харчової промисловості, які, зазначають у компанії, не мали застосування у комерційних пекарнях.
Борошно печива «окара» виготовляється із м’якоті, що утворюється під час виробництва соєвого молока.
«Кавова вишня» є супутнім продуктом процесу збирання кавових зерен.
М’якоть вівсяного молока, отримана при його виготовленні, перетворюється на борошно для ванільного вівсяного печива.
«Я знімаю капелюха перед всією нашою командою за створення цієї інноваційної, екологічно чистої лінійки, котра відповідає вищим стандартам смаку, як і очікували прихильники Fancypants», — повідомила Маура Дагган, засновниця Fancypants Baking.
Печиво представлене в упаковках із трьох пакетиків по 6 унцій за $19,99 на Amazon.com та в розкладних контейнерах по 14 унцій на Imperfect Foods, інтернет-магазині роздрібної торгівлі, що спеціалізується на усуненні відходів харчової промисловості.