Відхідна молитва: Fancypants Baking запустила лінійку печива з відходів

Fancypants Baking Co. представила інноваційний продукт, що сприяє зменшенню харчових відходів завдяки використанню інгредієнтів, які підлягають вторинній переробці.

Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою, подвійне шоколадне з кавовою вишнею, та ванільне вівсяне.

За даними Upcycled Food Association, смаколики виготовлені з інгредієнтів, які зазвичай вважаються харчовими відходами

Fancypants Baking протягом двох років працювала над створенням печива із побічних продуктів харчової промисловості, які, зазначають у компанії, не мали застосування у комерційних пекарнях.

Борошно печива «окара» виготовляється із м’якоті, що утворюється під час виробництва соєвого молока.

«Кавова вишня» є супутнім продуктом процесу збирання кавових зерен.

М’якоть вівсяного молока, отримана при його виготовленні, перетворюється на борошно для ванільного вівсяного печива. 

«Я знімаю капелюха перед всією нашою командою за створення цієї інноваційної, екологічно чистої лінійки, котра відповідає вищим стандартам смаку, як і очікували прихильники Fancypants», — повідомила Маура Дагган, засновниця Fancypants Baking. 

Печиво представлене в упаковках із трьох пакетиків по 6 унцій за $19,99 на Amazon.com та в розкладних контейнерах по 14 унцій на Imperfect Foods, інтернет-магазині роздрібної торгівлі, що спеціалізується на усуненні відходів харчової промисловості.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Дистриб’ютор Beyond Meat в Україні про те, як рослинне м’ясо рятує світ

Компанія Beyond Meat — найбільший виробник рослинного м'яса і один з першовідкривачів галузі альтернативного протеїну. Заснована в 2009 році,...

Японці створили рослинні версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі

На заході вони представили стійкі версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі: веганські фуа-гра, ікру та трюфельне масло.FoodNiche Summit, який...

Угандійські жінки створили замінник м’яса із найвонючіших плодів у світі

Насправді за використання джекфрута у створенні альтернативи м’ясу взялося вже чимало компаній – Jack & Annie, Upton’s Naturals, Karana,...

Інгредієнт борщу допомагає спортсменам та полегшує перебіг хвороби легень

Про це свідчить 12-тижневе дослідження, проведене в Королівській лікарні Бромптон у Лондоні.ХОЗЛ – це важке захворювання легень, яке включає...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Найбільша у світі вертикальная ферма нагодує беконом із міцелію мільйон людей

Ферма працює за їх власною запатентованою технологію, і є...

Японська фабрика випікає печиво з диких земляних ос — нагадує ізюм і горіхи

Готується незвичне печиво з традиційних для Японії інгредієнтів —...

Каліфорнійці створили перший у світі безлакогольний джин, текілу та бурбон з канабісу

Бренд покликаний створити інноваційні коктейльні напої, використовуючи низькі дози...

Австрійська компанія створила морозиво із плодів мавпячого дерева

У складі морозива – справжні плоди баобаба (Adansonia digitata),...

Українці варять пиво з ароматом свіжоспеченого хліба та витримують дикий саур у дубових бочках

Пиво випущено у лімітованій версії, розповідають у компанії. “Хліб”...

Вибір редактора
В продовження теми