Не Ахмад: Clipper Teas випустили заспокійливий чай із коноплі та священного базиліку

Британський бренд натурального органічного чаю Clipper Teas запустив свою першу лінійку напоїв з конопель — зручний та доступний заспокійливий настій з функціональними складниками.

Асортимент представлений двома різновидами чаю: конопляний та імбирно-конопляний. 

«Clipper Organic Karma Mama Hemp» містить у своєму складі насіння конопель, ромашку, лаванду, лимонну м’яту та священний базилік.

«Clipper Organic Groovy Ginger Hemp» крім насіння коноплі та екстракту імбиру, доповнений букетом трави лимонника і ромашки.

Обидва варіанти мають насичений смак та допомагають розслабитись.

«Справжні обійми в чашці», — зазначають у компанії

Також у Clipper Teas відмітили, що інтерес до їхніх інноваційних чаїв зростає, оскільки для багатьох споживачів вони є легким способом поліпшити своє здоров’я і мати хороше самопочуття.

Браян Мартінс, директор з маркетингу компанії сказав: «Функціональні інгредієнти, такі як конопля, стали популярними серед покупців, що прагнуть розслабитись та скористатись природними перевагами для здоров’я. У період сильного стресу та тривоги для багатьох Clipper хотів створити заспокійливий напій, котрим будуть насолоджуватися споживачі».

Продукт уже доступний у магазинах здорового харчування на сайтах Amazon.com та Clipper-teas.com.

Джерело: Food Navigator

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного курячого смаку С3307.Кім Петерсон, старший менеджер компанії, повідомила, що «смак»...

Агнець небожий: перша у світі лабораторна ягнятина з’явиться через 2 роки

В даний час її продукт знаходиться на стадії прототипу, а сама компанія перебуває в процесі залучення фінансування.Наразі більшість стартапів...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Стартап зі штаб-квартирою в Парижі створив рослинне сало, яке можна смажити на сковорідці

Топові продукти 77 Foods — бекон та сало. Проте вони планують створити цілу лінійку їжі на рослинній основі, яка...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Вибір редактора
В продовження теми