Пеппероні для робота. Domino’s офіційно запускає безпілотну доставку піци

Мережа Domino's цього тижня офіційно розпочала випробування у Х’юстоні (США) автономної доставки піци разом із компанією Nuro, що займається самообслуговуванням.

Відтепер покупці, які роблять замовлення на веб-сайті Domino’s, самі можуть вибрати, щоб їх піцу привіз робот Nuro R2.

Nuro R2 є першим повністю автономним транспортним засобом для доставки дорожніми шляхами, створеним компанією Nuro, та має дозвіл Міністерства транспорту США.

«Є ще стільки всього, що ми маємо дізнатися про автономний простір доставки, — говорить Денніс Малоні, старший віце-президент та головний директор з питань інновацій Domino’s. — Нова програма дозволить нам краще зрозуміти, як клієнти реагують на доставку, як вони взаємодіють з роботом, і як це впливає на продажі».

До слова, переміщення автономного робота повністю відстежується у додатку Domino’s. Там же замовнику буде надісланий PIN-код, щоб він розблокував Nuro R2 та отримав доступ до піци.

«Можливість запропонувати нашим клієнтам вибір безпілотного варіанту доставки –додаткове рішення під час напруженої роботи ресторанів», — додав Кевін Васконі, виконавчий віце-президент компанії.

До слова, про партнерство Domino’s та Nuro оголошено всього через місяць після того, як з’явилися повідомлення про те, що Uber також веде переговори з цією компанією щодо доставки їжі.

Ба більше, Uber та Nuro також розглядали для запуску спільного пілотного проєкту саме ринок Х’юстона.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник зазначає, що слідування правилам виготовлення та постачання кошерного чорнила недостатньо,...

Виробництво м’яса у лабораторіях створить 90 тисяч робочих місць

Згідно з дослідженням, культивоване м'ясо матиме значний вплив на економіку, екологію та здоров’я людей по всій Європі.Ключовою умовою для...

Сумчани варять для ЗСУ сири у благородній плісняві та загортають у екологічну упаковку

“Ми знайшли однодумців, які дають сировину. Це молоко екстра-ґатунку, що раніше поставляли для виробництва дитячого харчування”, – йдеться у...

Конструктори для шеф-кухарів: стартап доставляє до дверей прості набори для випічки складних десертів

Just Bake пропонує набори для випічки простих та якісних кондитерських виробів, які доставляє прямо до дверей. Всі інгредієнти виміряні...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Британці винайшли фермент, що перетворює з’їдені солодощі на здорову їжу

Продукт розроблений для ринку США і очікувано з’явиться там...

Вчені виявили гриби, які знищують токсини у сидрі та варенні

Патулін (C7H6O4) — це шкідливий мікотоксин. Його продукують гриби,...

У найближчі десять років має з’явитися 800 заводів з виробництва рослинного м’яса

Про це свідчать прогнози некомерційної організації Good Food Institute...

Що таке альтернативний білок? Історія його дослідження, стартапи і технології

Замінники м'яса із гороху; макаронні вироби, які містять білок...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок",...

Вибір редактора
В продовження теми