Пеппероні для робота. Domino’s офіційно запускає безпілотну доставку піци

Мережа Domino's цього тижня офіційно розпочала випробування у Х’юстоні (США) автономної доставки піци разом із компанією Nuro, що займається самообслуговуванням.

Відтепер покупці, які роблять замовлення на веб-сайті Domino’s, самі можуть вибрати, щоб їх піцу привіз робот Nuro R2.

Nuro R2 є першим повністю автономним транспортним засобом для доставки дорожніми шляхами, створеним компанією Nuro, та має дозвіл Міністерства транспорту США.

«Є ще стільки всього, що ми маємо дізнатися про автономний простір доставки, — говорить Денніс Малоні, старший віце-президент та головний директор з питань інновацій Domino’s. — Нова програма дозволить нам краще зрозуміти, як клієнти реагують на доставку, як вони взаємодіють з роботом, і як це впливає на продажі».

До слова, переміщення автономного робота повністю відстежується у додатку Domino’s. Там же замовнику буде надісланий PIN-код, щоб він розблокував Nuro R2 та отримав доступ до піци.

«Можливість запропонувати нашим клієнтам вибір безпілотного варіанту доставки –додаткове рішення під час напруженої роботи ресторанів», — додав Кевін Васконі, виконавчий віце-президент компанії.

До слова, про партнерство Domino’s та Nuro оголошено всього через місяць після того, як з’явилися повідомлення про те, що Uber також веде переговори з цією компанією щодо доставки їжі.

Ба більше, Uber та Nuro також розглядали для запуску спільного пілотного проєкту саме ринок Х’юстона.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Грибна бастурма. Гавайський стартап в’ялить яловичину із грибів

Генеральний директор Moku Foods Метт Фельдман почав розробляти в'ялене м'ясо з грибів на своїй домашній кухні з метою створення...

Microsoft відсвяткував випуск Windows 11 унікальним морозивом — зі шпалерами робочого столу

Bloom Windows 11 офіційно випустили вчора, 5 жовтня. Її вже можна безкоштовно завантажити в Центрі оновлень. Серед нововведень –...

Британці вироблятимуть ковбасу з культивованого м’яса: запущений найбільший біореактор в Європі

Завод площею 18 000 квадратних футів відкрила місцева компанія Ivy Farm.Тут вироблятимуть майже три тонни культивованого м’яса на рік. Європа...

Британські розробники по QR-коду підкажуть, які продукти знищать цивілізацію

Foodsteps — перша британська технологічна компанія, яка надає інформацію про відстеження викидів вуглецю та розробила схему маркування екологічного впливу...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Вегетаріанство – система збалансованого харчування: переваги та недоліки. Чи корисно буде вегетаріанцем?

Збалансоване правильне харчування є основою здорового способу життя та...

Український бренд консервує унікальні мініовочі та пече крекери з капустою

Засновник господарства Ян Островський почав цю діяльність у 2014...

Здорова їжа має межу витрат, а закуски стають повсякденними. ТОП-6 трендів в області харчування

Такі висновки зробили аналітики Pollock Communications та Today's Dietitian...

Uber купує чилійську службу доставки продуктів. Угоду закриють наступного місяця

Uber придбав мажоритарний пакет акцій Cornershop ще у 2019...

Сміливі аромати та безалкогольне вино: що питимуть у 2022 році

Такими спостереженнями поділився Том Гібсон, головний спеціаліст по ароматизації...

Вибір редактора
В продовження теми