Пеппероні для робота. Domino’s офіційно запускає безпілотну доставку піци

Мережа Domino's цього тижня офіційно розпочала випробування у Х’юстоні (США) автономної доставки піци разом із компанією Nuro, що займається самообслуговуванням.

Відтепер покупці, які роблять замовлення на веб-сайті Domino’s, самі можуть вибрати, щоб їх піцу привіз робот Nuro R2.

Nuro R2 є першим повністю автономним транспортним засобом для доставки дорожніми шляхами, створеним компанією Nuro, та має дозвіл Міністерства транспорту США.

«Є ще стільки всього, що ми маємо дізнатися про автономний простір доставки, — говорить Денніс Малоні, старший віце-президент та головний директор з питань інновацій Domino’s. — Нова програма дозволить нам краще зрозуміти, як клієнти реагують на доставку, як вони взаємодіють з роботом, і як це впливає на продажі».

До слова, переміщення автономного робота повністю відстежується у додатку Domino’s. Там же замовнику буде надісланий PIN-код, щоб він розблокував Nuro R2 та отримав доступ до піци.

«Можливість запропонувати нашим клієнтам вибір безпілотного варіанту доставки –додаткове рішення під час напруженої роботи ресторанів», — додав Кевін Васконі, виконавчий віце-президент компанії.

До слова, про партнерство Domino’s та Nuro оголошено всього через місяць після того, як з’явилися повідомлення про те, що Uber також веде переговори з цією компанією щодо доставки їжі.

Ба більше, Uber та Nuro також розглядали для запуску спільного пілотного проєкту саме ринок Х’юстона.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створив чіпси із броколі за технологією NASA

«Ультраоброблені закуски готуються з інгредієнтів, які зазвичай не зустрічаються на домашній кухні, або продуктів з дуже невеликим вмістом цілих...

Інноваційний, але натуральний інгредієнт пригнічує ріст цвілі у хлібі та тортах

Продукт під назвою Shield V Plus Dry є натуральним інгредієнтом, який поєднує буферизований оцет і рослинні екстракти. Інгредієнт запобігає розвитку...

Найбільше агентство з сертифікації кошерності визнало лабораторне м’ясо

Це стало першою та ключовою точкою дотику релігійних дієтичних стандартів і передових харчових технологій у промисловості культивованого м’яса. Успішне отримання...

Ветеран алкогольної індустрії разом з лауреатом Греммі створили міцну комбучу. З персиками

Mate Maker виготовляє напій на основі чайного гриба з 6% вмістом спирту. Міцна комбуча доступна у трьох смаках: манго-персик, кривавий...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Стартап вирощує у лабораторії чорну ікру на звичайному грибному корінні

Міцелій — це коренева структура грибів, яка складається з...

Лабораторна вирізка: стартап патентує технологію, що дозволить друкувати преміальне м’ясо

Заявка стосується нового методу біодруку, який має значно покращити...

Винахідник латте та еспресо у вигляді плиток шукає інвестора. Маск на підході?

Javacolate виготовляється з какао-масла ручної роботи зі смаком кави...

Українці варять готові супи прямо в пакетах — за технологією з Нідерландів

"Нова кухня" знову почала виробництво супів у Славутичі на...

Американці випустили продукт з коноплі, що прибирає 15 см з талії за три місяці

Зі слів продавця, інноваційний продукт підкріплений «першим у своєму...

Вибір редактора
В продовження теми