Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

Фінська компанія Arctic Blue Beverages, як виробляє удостоєний нагород джин, цього тижня запустила новий продукт — джин з додаванням веганського вівсяного молока.

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue Туомас Кукконен, який є колишнім генеральним директором фінської вівсяної компанії.

Новий продукт називається Arctic Blue Oat. Виготовляється з органічного рослинного молока, що містить лише воду та овес, а також не має у складі глютену. 

Для виготовлення лікеру вівсяне молоко поєднують із ремісничим джином зі СхідНюї Фінляндії

На веб-сайті компанії смак її найновішого джину описується як «… смак вівсяного чорничного пирога, ароматизованого ваніллю та доповненого щедрою посипкою кардамоном».

Спочатку Arctic Blue Oat буде доступний на фінському ринку протягом найближчих кількох місяців. Пізніше, в 2021 році, його продажі розповсюдяться на інші країни.

«Дотепер овес в основному використовувався в молочних продуктах. Але він також працює як відмінна основа для алкогольних продуктів», — каже Вальттері Ерома, генеральний директор Arctic Blue Beverages.

Джерела: The Spoon, Vegconomist, Arcticbluebeveraged

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Після окупації українці створили експериментальний кизиловий соус до сиру та кизилове вино

Нове виробництво включає цех виготовлення  плодово-ягідної продукції площею 200 m²,  низькотемпературні камери зберігання площею 150 m², розраховані на 100...

Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна...

Українці випікають енергетичне печиво для ЗСУ — унікальному рецепту більше століття

Таке печиво виготовляли в Австралії та Новій Зеландії під час Першої світової війни, розповідають засновники.Смаколик може зберігатися свіжим 8...

Львівська ферма створює із молока буйволів вишуканий сир без лактози

Буйволиний сир з трюфелем виробник радить смакувати з келихом червоного вина, додавати в ризотто, пасту або відрізати шматок до...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Українська мануфактура створює унікальний сир з липою, трояндами та синім чаєм

Олексій Сінєльніков, засновник сироварні, говорить, що сир з липовим...

Найбільша сімейна агрокомпанія світу інвестує у рослинний 3D-бекон

Загалом ідеться про інвестиційний раунд у $2,5 млн. Яка...

Вибір редактора
В продовження теми