Продукти, натхненні аюрведичними принципами, є органічними та не містять молочних продуктів, глютену, рафінованого цукру, борошна, добавок та консервантів.
Кожна з трьох сумішей печива має свою цінність
Суміш з м’ятного шоколаду призначена для підвищення продуктивності та зменшенню рівня стресу. Містить какао, спіруліну та гриб кордіцепс.
Суміш для шоколадного печива має у своєму складі гриб рейші, базилік та індійський женьшень для спокою і відпочинку.
Суміш для вівсяного печива з імбирем та родзинками містить мак, гриб герицій їжаковий та гриб чага. Це допомагає збадьоритися та зосередитись.
Для приготування споживачі поєднують суху суміш із вершковим, горіховим, насіннєвим або кокосовим маслом та водою. Також суміші містять борошно пророщеного вівса або мигдальне борошно, кокосовий цукор, органічний кленовий цукор, мелене насіння льону та рожеву гімалайську сіль.
«Все це базується на інгредієнтах, які я використовую кожен день у своєму житті, та на інгредієнтах, що зазвичай використовуються в Аюрведі», — сказала засновниця Прия Мулвігілл.
Бренд дебютував наприкінці минулого року і продається в Інтернеті та у магазинах Erewhon у Лос-Анджелесі. Наступного місяця You Again буде доступний у магазині Pop-Up Grocer у Чикаго.
У довгостроковій перспективі Мулвігілл планує перейти на додаткові категорії, включаючи порошкоподібні суміші напоїв та навіть засоби особистої гігієни.