Доісторичне печиво: Виробник сумішей для випічки створив лінійку старовинного харчування

You Again — новий бренд функціональних сумішей для випічки представляє старовинну їжу для сучасного споживача.

Продукти, натхненні аюрведичними принципами, є органічними та не містять молочних продуктів, глютену, рафінованого цукру, борошна, добавок та консервантів.

Кожна з трьох сумішей печива має свою цінність

Суміш з м’ятного шоколаду призначена для підвищення продуктивності та зменшенню рівня стресу. Містить какао, спіруліну та гриб кордіцепс. 

Суміш для шоколадного печива має у своєму складі гриб рейші, базилік та індійський женьшень для спокою і відпочинку.

Прия Мулвігілл, засновниця бренду

Суміш для вівсяного печива з імбирем та родзинками містить мак, гриб герицій їжаковий та гриб чага. Це допомагає збадьоритися та зосередитись.

Для приготування споживачі поєднують суху суміш із вершковим, горіховим, насіннєвим або кокосовим маслом та водою. Також суміші містять борошно пророщеного вівса або мигдальне борошно, кокосовий цукор, органічний кленовий цукор, мелене насіння льону та рожеву гімалайську сіль.

Лінійка сумішей

«Все це базується на інгредієнтах, які я використовую кожен день у своєму житті, та на інгредієнтах, що зазвичай використовуються в Аюрведі», — сказала засновниця Прия Мулвігілл.

Бренд дебютував наприкінці минулого року і продається в Інтернеті та у магазинах Erewhon у Лос-Анджелесі. Наступного місяця You Again буде доступний у магазині Pop-Up Grocer у Чикаго. 

У довгостроковій перспективі Мулвігілл планує перейти на додаткові категорії, включаючи порошкоподібні суміші напоїв та навіть засоби особистої гігієни.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Студенти отримали майже $1 млн на створення морепродуктів за допомогою ШІ

В межах проєкту Waterloo Alt Protein Project вони працюють над масштабним виробництвом лабораторної риби Використовуючи ШІ, дослідники створюють геномні та...

Біткоїн за енергетик. Binance і Carlsberg Ukraine випустили лімітовану серію Battery. Що з цього вийшло?

Binance – світова блокчейн-екосистема та одна з найбільших криптовалютних бірж за обсягом торгів і кількістю користувачів – у партнерстві...

Алекс Коваленко

Український підприємець-новатор у сфері foodtech. Ідеолог та драйвер створення екосистеми VOLIA, співзасновник компанії з управління індустріальними та технопарками Uparks,...

Спортсмени підсіли на коров’яче молозиво: продажі зростатимуть на 6% щороку

Такі припущення у ході свого дослідження висунула група аналітиків Transparency Market Research (TMR).Молозиво великої рогатої худоби набуває популярності у...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Британський новатор переробив залишки капусти у високобілкову харчову добавку

Компанія Nutrapharma, що базується в Лінкольні (Англія), навесні запропонує...

Ланч із тирси. З відходів деревини створили високозасвоюваний білок

«Лігноцелюлозна біомаса є «недооціненим ресурсом» у плані досягнення продовольчої...

Фіналіст GeekWire навчив свого робота-піцайоло місить тісто та складати сотні піц за годину. Тепер його може купити кожен

Компанія створила модульну систему, що використовує комп’ютерний зір та...

Цукром із трюфелів замінять канцерогенний аспартам

MycoTechnology виявила солодкий білок у медових трюфелях. Компанія стверджує,...

Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити...

Вибір редактора
В продовження теми