Nestlé в Україні представила корм, що зменшує рівень алергенів у котів

Nestlé Purina® оголосила про запуск в Україні першого в світі корму, який безпечно зменшує рівень алергенів у котів Pro Plan LiveClear. Продукт був розроблений на основі досліджень вчених компанії

Pro Plan® LiveClear® – це спеціально розроблений раціон, який зменшує кількість алергену Fel d1, що дозволяє людям з алергічною реакцією більше проводити часу зі своїми котами.

Ключовим інгредієнтом Purina® Pro Plan® LiveClear® є специфічний білок, отриманий з курячих яєць, що нейтралізує Fel d1 в слині кота, внаслідок чого менша кількість алергену переноситься на шерсть котів, коли вони доглядають за собою. Як говориться в опублікованому дослідженні, Purina® Pro Plan® LiveClear® зменшує кількість алергенів на шерсті котів в середньому на 47%, починаючи з третього тижня щоденного вживання корму.

«Цей продукт є кульмінацією досліджень Nestlé Purina. Він пропонує власникам котів, які чутливі до їхніх алергенів, можливість проводити більше часу зі своїми улюбленцями», – говорить Алессандро Дзанеллі, генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові.

Pro Plan® LiveClear® — це 100% повнораціонний, збалансований і смачний сухий корм для котів суперпреміум класу, призначений для щоденного годування.

У зоомагазинах та ветеринарних клініках України будуть доступні для продажу чотири різновиди продукту: із індичкою для кошенят, із індичкою для дорослих, стерилізованих котів, із індичкою для стерилізованих зрілих котів.

«Беручи до уваги, що близько 20% людей у світі страждають від підвищеної чутливості до алергенів, ми пишаємося безпрецедентним науковим проривом і спеціально створеним унікальним кормом для котів. Ми щасливі, що маємо можливість змінити на краще життя котів і людей», – говорить Ігор Дубовик, директор бізнесу кормів для тварин Nestlé Purina® в Україні та Молдові.

За результатами дослідження, в Україні 14% респондентів підтвердили наявність чутливості до  алергену котів особисто в них або в когось із найближчого кола родини.

У 88% власників котів, що мають реакцію на алерген або хтось з членів їх сім’ї продовжують взаємодію з котом. 13% власників котів щодня приймають медичні препарати, щоб безпечно взаємодіяти з котом, а 18% обмежують час проведення з улюбленцем і 22% встановлюють межі для перебування кота в домі.

Також, як показало дослідження, незважаючи на всі дії, які щодня роблять люди з чутливістю на алерген Fel d1, якщо лікар рекомендує позбутися кота, то тільки 2% відповіли, що прислухаються, а 73% залишать кота і будуть шукати альтернативні шляхи вирішення цієї проблеми.

Нагадаємо, чиказький стартап Blake’s Seed Based розробив снеки, які виключають наявність восьми найсильніших алергенів — арахісу, горіхів, пшениці, сої, яєць, молочних продуктів, риби та молюсків. Замість цього лінійка харчових батончиків Blake’s Seed Based має у складі насіння, нут, листкову лободу та хрусткий рис.

Джерело

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британський уряд та ресторатори шукають веганську заміну фуа-гра. Вона буде з грибів та горіхів

Це стає особливо актуальним напередодні майбутньої заборони на делікатес, виготовлений з жирної печінки качок і гусей, яких примусово догодовують.Урядові...

Walmart, Nestlé, Tesco та Mondelēz залучають рекордні інвестиції, щоб зробити рослинну їжу дешевшою та смачнішою

FAIRR — це спільна мережа інвесторів, яка об’єднує активи під управлінням харчових гігантів вартістю $68 трильйонів доларів. Серед компаній-учасників...

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели. Тоді вона варила сири за італійською технологією на власній кухні....

Грибний бекон. Atlast Food отримала $40 млн на м’ясо з міцелію

Фінансування очолили Viking Global Investors. Окрім того, у інвестиційному раунді взяли участь 40 North, AiiM Partners, Senator Investment Group,...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods,...

Світовий лідер ринку харчування вперше замінив коров’яче молоко на мікробне

Це вперше, коли Unilever залучає можливості точної ферментації для...

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий...

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100...

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до...

Вибір редактора
В продовження теми