Nestlé в Україні представила корм, що зменшує рівень алергенів у котів

Nestlé Purina® оголосила про запуск в Україні першого в світі корму, який безпечно зменшує рівень алергенів у котів Pro Plan LiveClear. Продукт був розроблений на основі досліджень вчених компанії

Pro Plan® LiveClear® – це спеціально розроблений раціон, який зменшує кількість алергену Fel d1, що дозволяє людям з алергічною реакцією більше проводити часу зі своїми котами.

Ключовим інгредієнтом Purina® Pro Plan® LiveClear® є специфічний білок, отриманий з курячих яєць, що нейтралізує Fel d1 в слині кота, внаслідок чого менша кількість алергену переноситься на шерсть котів, коли вони доглядають за собою. Як говориться в опублікованому дослідженні, Purina® Pro Plan® LiveClear® зменшує кількість алергенів на шерсті котів в середньому на 47%, починаючи з третього тижня щоденного вживання корму.

«Цей продукт є кульмінацією досліджень Nestlé Purina. Він пропонує власникам котів, які чутливі до їхніх алергенів, можливість проводити більше часу зі своїми улюбленцями», – говорить Алессандро Дзанеллі, генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові.

Pro Plan® LiveClear® — це 100% повнораціонний, збалансований і смачний сухий корм для котів суперпреміум класу, призначений для щоденного годування.

У зоомагазинах та ветеринарних клініках України будуть доступні для продажу чотири різновиди продукту: із індичкою для кошенят, із індичкою для дорослих, стерилізованих котів, із індичкою для стерилізованих зрілих котів.

«Беручи до уваги, що близько 20% людей у світі страждають від підвищеної чутливості до алергенів, ми пишаємося безпрецедентним науковим проривом і спеціально створеним унікальним кормом для котів. Ми щасливі, що маємо можливість змінити на краще життя котів і людей», – говорить Ігор Дубовик, директор бізнесу кормів для тварин Nestlé Purina® в Україні та Молдові.

За результатами дослідження, в Україні 14% респондентів підтвердили наявність чутливості до  алергену котів особисто в них або в когось із найближчого кола родини.

У 88% власників котів, що мають реакцію на алерген або хтось з членів їх сім’ї продовжують взаємодію з котом. 13% власників котів щодня приймають медичні препарати, щоб безпечно взаємодіяти з котом, а 18% обмежують час проведення з улюбленцем і 22% встановлюють межі для перебування кота в домі.

Також, як показало дослідження, незважаючи на всі дії, які щодня роблять люди з чутливістю на алерген Fel d1, якщо лікар рекомендує позбутися кота, то тільки 2% відповіли, що прислухаються, а 73% залишать кота і будуть шукати альтернативні шляхи вирішення цієї проблеми.

Нагадаємо, чиказький стартап Blake’s Seed Based розробив снеки, які виключають наявність восьми найсильніших алергенів — арахісу, горіхів, пшениці, сої, яєць, молочних продуктів, риби та молюсків. Замість цього лінійка харчових батончиків Blake’s Seed Based має у складі насіння, нут, листкову лободу та хрусткий рис.

Джерело

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Новий підсолоджувач не містить калорій та у 300 разів солодший за цукор

Підсолоджувач містить антиоксиданти з понад 20 фруктів, які легко вирощувати. Наприклад, кавунів чи огірків. Elo виробляє складні інгредієнти шляхом генного...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і корисних рослинних альтернатив м’яса, які задовольняють вимоги до смаку та...

Корови не винні. Вперше у світі створене «молоко» із мікроводоростей

Напій виготовляється з рослинного протеїнового борошна. Його гомогенізують з водою, отримуючи структуру, подібну до горіхового молока.Альтернативне молоко за харчовою...

Засновник ChatGPT інвестує у виробництво лабораторного бекону з молекули РНК

Серед інвесторів – представник четвірки найбільших венчурних компаній Великобританії Balderton Capital, яка фінансує технологічні стартапи, а також Сем Альтман,...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Стартап створив інноваційну упаковку із малини, паприки та кави

Запатентована технологія розроблена в лабораторіях Гарвардського університету та Массачусетського...

Українська компанія створила унікальне обладнання для ковбаси без оболонки

Автоматична система включає шестерневий шприц з відкритим бункером об’ємом...

Danone анонсував випуск йогурту з відбракованих фруктів

Проект запущений в партнерстві зі стартапом Full Harvest. Це...

Першовідкривач альтернативного м’яса створив яловичину четвертого покоління — із авокадо

Інноваційне рослинне м’ясо складається з олії авокадо, має знижений...

Олена Обабкова, засновниця бренду Kombucha Live: «Наші початкові інвестиції окупилися в перший же рік роботи»

Як розповіла для newfood.ua засновниця бренду Олена Обабкова, Kombucha...

Вибір редактора
В продовження теми