Неможливе можливо: Impossible Foods готується до виходу на IPO з оцінкою в $10 млрд

Impossible Foods готується оприлюднити дані про свій бізнес, який підтвердить оцінку вартості виробничої компанії в $10 млрд або навіть більше.

Наступного року компанія проведе первинне публічне розміщення – традиційне або шляхом злиття зі спеціальною компанією типу SPAC.

Таку інформацію розкрити поінформовані особи, дотичні до компанії. Однак сама Impossible Foods поки що можливе розміщення не коментує задля уникнення спекуляцій на цій темі.

Проведення IPO для Impossible Foods стало гарячою темою з моменту виходу на ринок конкурента Beyond Meat у травні 2019 року

Ще у жовтні 2019-го генеральний директор Пат Браун заявив в одному з інтерв’ю, що Impossible Foods не планує негайно розміщувати акції, але «існує досить висока ймовірність того, що в якийсь момент нашої історії ми вирішимо, що це варто робити».

До слова, незважаючи на те, що 2020 рік був складним для всіх харчових компаній, Impossible Foods змогла виділитися.

Коли пандемія закрила їдальні та ресторани, компанія навіть прискорила продажі рослинних бургерів. Якщо на початку 2020-го вони продавались приблизно в 150 продуктових магазинах по США, то зараз продажі охоплюють понад 20 тис. магазинів.

Минулого року Impossible Foods також поставила рекорд збору коштів для розширення виробництва, залучивши $700 млн нових інвестицій.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Solar Foods отримала 10 млн євро на виробництво білка з повітря

Залучені кошти підуть на пожвавлення виробництва комерційного продукту компанії, а саме Solein, його ще називають «повітряний білок». Це доводить...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Чай, каву та пиво з канабісом — піонери ринку напоїв створили нові продукти

Марк Махоні, досвідчений інвестор з 35-річним досвідом у сегменті “хаотичного стартап-світу напоїв” розповідає, що перш ніж запустити відразу кілька...

Швейцарські вчені виростили лабораторний шоколад у біореакторі

Вчені Цюріхського університету прикладних наук (ZHAW) створили шоколад, вирощений у лабораторії. Це перший відомий випадок, коли шоколад отримали безпосередньо з...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується,...

Курячі нагетси обсмажують на повітрі, щоб знизити вміст жиру на 75%

Сьогодні споживачі шукають кращі варіанти комфортної їжі. Зважаючи на...

Пармський молочник. Чому ентузіаст суперфуду увійшов в історію як світовий шахрай

5 травня 2002 року стало справжнім святом для мешканців...

З чистої етикетки. У виробників рослинних гамбургерів з’явився новий конкурент

Бургер unMEAT складається з інгредієнтів без ГМО, містить 230...

Вибір редактора
В продовження теми