Ноти до рота. Sound Nutrition створила ультразвукові снеки

Компанія Sound Nutrition створила лінійку солодких закусок з «чистою етикеткою» (тобто чітким та прозорим переліком здорових інгредієнтів). Найцікавіше, що у виготовленні снеків Sound Nutrition застосовує запатентовану ультразвукову технологію.

Виробництво з використанням ультразвукових хвиль допомагає зберегти поживні речовини та підсилює аромат продукту, створюючи при цьому насичене відчуття здобного смаку.

Аромати нової лінії Sound Bites включають ванільний лайм, мокку, шоколадну малину та кокосовий сюрприз.

Компанія стверджує, що ультразвукові ласощі сприяють розумовій ясності, забезпечують стійку фізичну енергію та містять збалансоване співвідношення поживних інгредієнтів, щоб споживачі відчували себе задоволеними між прийомами їжі.

У складі снеків — натуральне какао та цілі яйця, а не яєчний порошок.

Sound Bites продаються у коробках із 12 упаковок, кожна з яких вміщує 30 грамів смаколиків. Коштує все це 72 долари. Можна придбати пробну версію з 4 упаковок за 24 долари.

В Sound Nutrition розповідають, що ультразвукова технологія використовує високочастотні звуки низької амплітуди, щоб інгредієнти вібрували в процесі приготування. Це дозволяє уникнути надто високотемпературної обробки і максимально зберегти поживні речовини.

Sound Nutrition розраховує, що її новий продукт стане флагманським у категорії закусок.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються виробництвом рослинних, ферментованих і культивованих морепродуктів.Величезна частка зібраного фінансування пішла...

Японці розробили стандарти для вирощування лабораторного м’яса на заводах та вдома

Компанії-члени консорціуму планують співпрацювати у п’яти різних сферах, щоб допомогти прискорити загальний розвиток сектору: джерело клітин, культуральне середовище, обладнання...

Nestlé створила із шовковиці добавку, що регулює рівень глюкози в крові — для боротьби з діабетом

Перша програма Nestlé по боротьбі з діабетом в Малайзії розпочинається з поставки добавки Nutren GlucoSmart, котра підтримує оптимальний рівень...

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в харчовій промисловості. У грудні минулого року компанія офіційно запустила виробництво...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту...

Coca-cola створила швидкорозчинні кубики кави та чаю

Нова лінійка представлена у трьох варіантах: ячмінний та зелений...

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник...

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Завдяки інвестиціям у $4 млн площа центру зросла вдвічі,...

Вибір редактора
В продовження теми