Ноти до рота. Sound Nutrition створила ультразвукові снеки

Компанія Sound Nutrition створила лінійку солодких закусок з «чистою етикеткою» (тобто чітким та прозорим переліком здорових інгредієнтів). Найцікавіше, що у виготовленні снеків Sound Nutrition застосовує запатентовану ультразвукову технологію.

Виробництво з використанням ультразвукових хвиль допомагає зберегти поживні речовини та підсилює аромат продукту, створюючи при цьому насичене відчуття здобного смаку.

Аромати нової лінії Sound Bites включають ванільний лайм, мокку, шоколадну малину та кокосовий сюрприз.

Компанія стверджує, що ультразвукові ласощі сприяють розумовій ясності, забезпечують стійку фізичну енергію та містять збалансоване співвідношення поживних інгредієнтів, щоб споживачі відчували себе задоволеними між прийомами їжі.

У складі снеків — натуральне какао та цілі яйця, а не яєчний порошок.

Sound Bites продаються у коробках із 12 упаковок, кожна з яких вміщує 30 грамів смаколиків. Коштує все це 72 долари. Можна придбати пробну версію з 4 упаковок за 24 долари.

В Sound Nutrition розповідають, що ультразвукова технологія використовує високочастотні звуки низької амплітуди, щоб інгредієнти вібрували в процесі приготування. Це дозволяє уникнути надто високотемпературної обробки і максимально зберегти поживні речовини.

Sound Nutrition розраховує, що її новий продукт стане флагманським у категорії закусок.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

У найближчі десять років має з’явитися 800 заводів з виробництва рослинного м’яса

Про це свідчать прогнози некомерційної організації Good Food Institute (GFI), які базуються на загальнодоступних прогнозах попиту на рослинне м’ясо...

«Чайний гриб» став відкриттям для покоління Z та демонструє неймовірний ріст

Комбуча — це продукт, виготовлений шляхом бродіння солодкого чаю з симбіотичною культурою, що складається з бактерій та дріжджів. Раніше...

Мільйон літрів молока без корів — німці будують гігантський завод

Головна мета проєкту — зробити культивоване молоко доступним за ціною, порівнянною з традиційним, що допоможе зменшити екологічний слід молочної...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Їжа з кактусів лікуватиме запалення та боротиметься з ожирінням — дослідження

Продукти на основі кактусів є перспективною функціональною їжею.Зокрема, одне...

Вчені переробили дрібний планктон на добавку для здоров’я мозку

Інгредієнт містить пов’язані з лізофосфатидилхоліном (LPC) EPA та DHA....

Інвестиції у foodtech: більше вливають у доставку, на черзі штучне молоко

Сума інвестицій збільшилася в порівнянні з аналогічним періодом 2019...

Вибір редактора
В продовження теми