Ноти до рота. Sound Nutrition створила ультразвукові снеки

Компанія Sound Nutrition створила лінійку солодких закусок з «чистою етикеткою» (тобто чітким та прозорим переліком здорових інгредієнтів). Найцікавіше, що у виготовленні снеків Sound Nutrition застосовує запатентовану ультразвукову технологію.

Виробництво з використанням ультразвукових хвиль допомагає зберегти поживні речовини та підсилює аромат продукту, створюючи при цьому насичене відчуття здобного смаку.

Аромати нової лінії Sound Bites включають ванільний лайм, мокку, шоколадну малину та кокосовий сюрприз.

Компанія стверджує, що ультразвукові ласощі сприяють розумовій ясності, забезпечують стійку фізичну енергію та містять збалансоване співвідношення поживних інгредієнтів, щоб споживачі відчували себе задоволеними між прийомами їжі.

У складі снеків — натуральне какао та цілі яйця, а не яєчний порошок.

Sound Bites продаються у коробках із 12 упаковок, кожна з яких вміщує 30 грамів смаколиків. Коштує все це 72 долари. Можна придбати пробну версію з 4 упаковок за 24 долари.

В Sound Nutrition розповідають, що ультразвукова технологія використовує високочастотні звуки низької амплітуди, щоб інгредієнти вібрували в процесі приготування. Це дозволяє уникнути надто високотемпературної обробки і максимально зберегти поживні речовини.

Sound Nutrition розраховує, що її новий продукт стане флагманським у категорії закусок.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німецькі фармацевти створили реактиви, які дозволять виробляти лабораторне м’ясо у глобальному масштабі

Для новачків сегменту Merck створює реактиви, середовище для вирощування клітин та навчатиме безпосередньо технології виробництва м’яса в лабораторії.За словами...

Продажі веганської їжі зросли на 500%: рітейлери звітують про небувалий попит

Мережа пояснює цей ривок збільшенням популярності рослинної їжі.У січні Aldi проводила кампанію Veganuary, назва якої походить від двох слів...

Британці створили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію

У магнієвій воді використовується унікальна формула компанії, TripleMg, що включає три різні типи магнію: цитрат, треонат та гліцинат магнію.Всі...

Молочний гігант Fonterra запустив виробництво сироватки без корів

Стартап з’явився через три роки після того, як Fonterra та DSM вперше об’єдналися в пошуку способів, щоб “підірвати” молочну...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію...

Безалкогольне червоне вино з відтінком дуба стало напоєм року

«Це найкраще червоне безалкогольне вино, яке куштували судді. Вино...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену...

Стартап виростив жир без тварин та збирає $24 млн на його виробництво

Серед інвесторів компанії — Lever VC, Gullspang Re: Food,...

Ще більш сучасний та стильний: бренд «Бащинський» уперше змінив логотип і дизайн продуктів

Бути ближчим і зрозумілішим для споживача, стирати бар’єри й...

Вибір редактора
В продовження теми