У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

Бренд Шеф Денис Крамаренко випікає у Києві унікальний крафтовий хліб за ремісничими технологіями.

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти борошно, сіль, вода і жива закваска.

«Цей хліб створювався два роки, протягом яких розроблялася унікальна технологія приготування тіста і його випікання, вирощувалася закваска на основі рідкого пшеничного зерна і підбирався купаж борошна з твердих і м’яких сортів пшениці і спельти», каже Денис Крамаренко.

Додає: ідея продукту виникла з бажання створити здоровий хліб для всіх, хто любить корисно і смачно харчуватися.

Хліб замішується та формується вручну, і випікається в подовой печі.

Від замісу до випічки буханки весь процес займає 22-24 години.

«При правильному зберіганні, хліб придатний до вживання від 7 до 10 днів. За цей час він втрачає свої корисні якості та властивості», говорить Крамаренко.

Зберігати бездріжджовий продукт радить в оригінальній упаковці, в закритій ємності, в хлібниці або мішку.

Вартість стартує від 30 грн за 400 грамів Світлого Купажованого хліба з цільнозернового пшеничного борошна і спельти. Майже двохкілограмова темна хлібина на живій заквасці коштує 136 грн.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пеппероні для робота. Domino’s офіційно запускає безпілотну доставку піци

Відтепер покупці, які роблять замовлення на веб-сайті Domino's, самі можуть вибрати, щоб їх піцу привіз робот Nuro R2.Nuro R2...

Японці розробили стандарти для вирощування лабораторного м’яса на заводах та вдома

Компанії-члени консорціуму планують співпрацювати у п’яти різних сферах, щоб допомогти прискорити загальний розвиток сектору: джерело клітин, культуральне середовище, обладнання...

Кето-шейк. Для веганів та адептів кето-дієти розробили порошкову соняшникову олію

Нові продукти — соняшникова олія в порошку, суха олія з авокадо та олія з насіння льону.У компанії розповідають, що найчастіше...

Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру з гірчицею, згущеного молока з авокадо, морської капусти з соусом...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Виробник лабораторного лосося відкриє завод потужністю 90 тонн на рік

Новітні потужності, розміщені в Сан-Франциско будуть включати в себе...

Дослідження: до 2030 року 10% м’яса в світі стане штучним

За даними аналітиків J’son&Partners Consulting, до 2025 року фудтеч...

Вибір редактора
В продовження теми