Шкурне питання. Компанія Holy Cow робить поживні закуски з коров’ячих шкір

Поживні закуски зі шкір корів взялася виготовляти компанія Holy Cow. На думку засновника Джейвона Бангса, це не тільки зменшить кількість відходів, але й допоможе багатьом невеликим незалежним фермерським господарствам у США максимізувати свої прибутки.

spot_img

Заснована в 2021 році двома друзями з дитинства компанія бере натхнення з індонезійської кухні, де шкуру з яловичини їдять як закуску.

Бангс сказав, що до того, як його діловий партнер наткнувся на закуски з коров’ячих шкір в Індонезії, він ніколи не чув про таке і це викликало в нього інтерес.

«Забираючи у фермерів яловичу шкуру, яку в іншому випадку відкинули б, ми зменшуємо відходи, викиди СО2 і, отже, тиск на наше довкілля. Наразі ми переробили та запобігли 50 тис. фунтам відходів (500 шкур) — і ми тільки починаємо», — каже він.

Співпрацюють з невеликими виробниками, які розташовані неподалік.

«Це дозволяє нам належним чином перевіряти їх, відвідувати підприємства, а також гарантує, що ми знижуємо навантаження на природу, уникаючи довгих ланцюжків поставок», — каже Бангс.

За його словами, ці ферми відповідають стандартам: тварини їдять лише траву і корм, подалі від джерел забруднення (основних магістралей, промислових стоків).

Бангс вважає, що закуски з яловичої шкури будуть популярні серед споживачів, які піклуються про своє здоров’я, завдяки низькому змісту вуглеводів. Він повідомив, що закуска містить 8 г білка, 7 г колагену та всього 80 калорій.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ukrainian hot chili peppers. Українська компанія виготовляє найгостріші соуси за «живою» технологією

Соуси виготовляються за технологією холодної ферментації, що дозволяє зберегти смакоароматичні і корисні властивості свіжого перцю. Холодна ферментація – власна розробка...

Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом —рослинно-молочним протеїном, розробленим спеціально для виробників молочних продуктів на рослинній основі.До...

«Це» створило коктейльні ковбаски та шматочки «не бекону» з рослин

Продукт є одним із трьох у новій літній лінійці. Інші два – шматочки «This Isn't Bacon» (у перекладі –...

Ізраїльський стартап створив картоплю, третина якої – чистий білок

Інноваційна бульба має значні переваги над соєю або горохом. Для порівняння, звичайна картопля зазвичай містить лише 2% природного білка...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і корисних рослинних альтернатив м’яса, які задовольняють вимоги до смаку та...

Може вас зацікавити

Рослинні яйця з квасолі та вівса витіснять справжні з тарілок індійських споживачів

Вони випускатимуться в попередньо змішаному форматі, що забезпечує більш...

Вибір редактора
В продовження теми