Заснована в 2021 році двома друзями з дитинства компанія бере натхнення з індонезійської кухні, де шкуру з яловичини їдять як закуску.
Бангс сказав, що до того, як його діловий партнер наткнувся на закуски з коров’ячих шкір в Індонезії, він ніколи не чув про таке і це викликало в нього інтерес.
«Забираючи у фермерів яловичу шкуру, яку в іншому випадку відкинули б, ми зменшуємо відходи, викиди СО2 і, отже, тиск на наше довкілля. Наразі ми переробили та запобігли 50 тис. фунтам відходів (500 шкур) — і ми тільки починаємо», — каже він.
Співпрацюють з невеликими виробниками, які розташовані неподалік.
«Це дозволяє нам належним чином перевіряти їх, відвідувати підприємства, а також гарантує, що ми знижуємо навантаження на природу, уникаючи довгих ланцюжків поставок», — каже Бангс.
За його словами, ці ферми відповідають стандартам: тварини їдять лише траву і корм, подалі від джерел забруднення (основних магістралей, промислових стоків).
Бангс вважає, що закуски з яловичої шкури будуть популярні серед споживачів, які піклуються про своє здоров’я, завдяки низькому змісту вуглеводів. Він повідомив, що закуска містить 8 г білка, 7 г колагену та всього 80 калорій.