Шкурне питання. Компанія Holy Cow робить поживні закуски з коров’ячих шкір

Поживні закуски зі шкір корів взялася виготовляти компанія Holy Cow. На думку засновника Джейвона Бангса, це не тільки зменшить кількість відходів, але й допоможе багатьом невеликим незалежним фермерським господарствам у США максимізувати свої прибутки.

Заснована в 2021 році двома друзями з дитинства компанія бере натхнення з індонезійської кухні, де шкуру з яловичини їдять як закуску.

Бангс сказав, що до того, як його діловий партнер наткнувся на закуски з коров’ячих шкір в Індонезії, він ніколи не чув про таке і це викликало в нього інтерес.

«Забираючи у фермерів яловичу шкуру, яку в іншому випадку відкинули б, ми зменшуємо відходи, викиди СО2 і, отже, тиск на наше довкілля. Наразі ми переробили та запобігли 50 тис. фунтам відходів (500 шкур) — і ми тільки починаємо», — каже він.

Співпрацюють з невеликими виробниками, які розташовані неподалік.

«Це дозволяє нам належним чином перевіряти їх, відвідувати підприємства, а також гарантує, що ми знижуємо навантаження на природу, уникаючи довгих ланцюжків поставок», — каже Бангс.

За його словами, ці ферми відповідають стандартам: тварини їдять лише траву і корм, подалі від джерел забруднення (основних магістралей, промислових стоків).

Бангс вважає, що закуски з яловичої шкури будуть популярні серед споживачів, які піклуються про своє здоров’я, завдяки низькому змісту вуглеводів. Він повідомив, що закуска містить 8 г білка, 7 г колагену та всього 80 калорій.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Від учора набори клітин різних тварин для вирощування м’яса можуть купити невеликі стартапи

12 червня 2023 року Extracellular, організація з розробки та виробництва культивованого м'яса, оголосила про доступність недорогих та безліцензійних наборів (банків) клітин...

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була безпека, то у 2021-му на передній план вийдуть технології. У...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Британці першими у світі перетворять капусту в білок майбутнього

Компанія побудує новий екологічний завод на території підприємства у Лінкольнширі (Великобританія).Naylor Farms розробив унікальний запатентований процес холодної екстракції, що...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Автономні роботи з доставки їжі атакують «останню милю»

Останнім часом спостерігається стрімкий прогрес розвитку автономної доставки на...

Бренд компанії Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци

Цього року Tombstone у співпраці з виробником пива Voodoo...

Тренди ринку здорового харчування: новинки, тенденції правильного харчування у 2022 році

Сьогодні тренд на здорове харчування перестає бути просто захопленням,...

Іспанці створили з океанічної води спеціальний напій для спортсменів, який відновлює тіло

Розробник говорить, що океанська вода містить таку саму частку...

Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

«Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити...

Вибір редактора
В продовження теми