Роботи краще розуміють смаки людей: Sony обіцяє інтелектуальну машину на кожну кухню

Нью-Йоркський стартап Analytical Flavour Systems (AFS) нещодавно взяв корпоративний інвестиційний раунд від Sony, яка наприкінці минулого року анонсувала спеціальний проект, орієнтований на розробку харчового інтелекту та технологій робототехніки.

Інвестиційна команда Sony вважає, що технологія AFS може допомогти їм досягти своєї мети — створити роботів-кухарів, які точно знають, що і як готувати.

«Після того, як ви запустите харчового робота, ви вже не знаєте, що люди хочуть їсти, що їм більше подобається, що не подобається», — говорить Джейсон Коен, генеральний директор AFS.

Але саме роботи майбутнього матимуть змогу точніше прогнозувати поєднання смакових вподобань споживачів, і робитимуть це значно краще, ніж люди.

«Споживачі поняття не мають, що їм подобається, а що ні — сказав Коен. — Вони не в змозі визначити, скажімо, чи хотіли б більше ванілі у своєму десерті».

Майбутня ціль інновацій Sony полягає в тому, щоб кулінарні роботи з’явилися у кожному домі.

Робот-кухар, що допомагає готувати – це досить очевидно. Sony очікує дати ринку таку технологічну новинку, який може імітувати фізичні дії кухаря-людини, виконуючи всі операції від приготування до сервіровки страв.

Джерела

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Glovo купує у Delivery Hero відразу три бренди в шести країнах

Вказані придбання обійдуться компанії в $208 млн. Угода є помітно симетричною торішній, коли Delivery Hero виклала $272 млн за...

У Львові варять борщ з вином, сливовим лекваром та лимонами

У новому меню – п'ять унікальних смаків борщу, кожен з яких розкриває нові грані класичної страви: пряний індійський, з...

Для людей, що шукають додаткової енергії, фіни створили каву з грибами

В основі кави — якісна органічна арабіка, вирощена в Гондурасі, гриби Чага та гриби Левова Грива.Два нових види кави...

Споживачі активно переходять на рослинні яйця: зростає ринок, з’являються нові продукти

Згідно з даними, зібраними некомерційною організацією Good Food Institute та Plant Based Foods Association, у 2022 році сегмент яєць...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

На українському ринку з’явилося рослинне м’ясо вітчизнянного виробництва

Продукт пропонується у вигляді фаршу, який за смаком майже...

Пляжний бургер та крабовий пиріг: канадські гіганти створюють м’ясо з цукрових водоростей

Наразі триває етап науково-дослідної роботи у рамках партнерства та...

Pepsi поєднала кетчуп з колою, щоб створити ідеальну приправу для хот-догів

Pepsi Colachup (колачуп, що є поєднанням слів кола і...

Штучний інтелект розробив іноваційну газовану воду для ринку Швейцарії

Компанія Vivi Kola (створена у 1938 році) заявила, що...

Вибір редактора
В продовження теми