Нетрадиційна орієнтація: 70% споживачів заплатили б за клітинну курятину на четверть більше

Опитування 2522 споживачів у США показало, що майже 7 з 10 людей замінили б штучну курку на традиційну. Проводила його консалтингова фірма від імені Eat Just.

Після того, як їм показали фотографії культивованого курячого продукту та прочитали опис того, як він був підготований, 72% сказали, що подумають про його покупку.

З споживачів, які були готові купувати клітинну курку та яловичину найбільша група — 21% — сказали, що основною причиною для покупки буде те, що вони виготовлені способом, який не потребує вбивства тварин. 19% покупців курки та 17% покупців яловичини причиною назвали те, що це корисний для здоров’я продукт.

Екологічність стояла в списку нижче: 12% покупців курятини та 11% споживачів яловичини назвали це основною причиною.

Штучне м’ясо наразі не доступне в США, тому ці відповіді переважно теоретичні.

Eat Just, яка отримала схвалення регулятора з продажу курятини на клітинній основі в Сінгапурі, є єдиною у світі компанією, яка зараз продає м’ясо на основі клітин. Однак кілька компаній наразі чекають на нормативні накази та схвалення в США, що, на думку представників галузі, може відбутися наприкінці цього року.

Дослідження Eat Just показало, що 70% американських споживачів готові платити на 25% більше за курятину на клітинній основі, але ціна не має великого значення.

72% споживачів готові заплатити таку ж суму і лише 1% — більше. Вони купуватимуть, якщо це буде коштувати дешевше.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лабораторному м’ясу пророкують «золоту лихоманку», а в стартапи інвестують мільйони

Раунд проводили Change Ventures та Crosslight Partners. Крім того, стартап підтримав американський прискорювач Techstars.Платформа від Gelatex дозволяє створювати нановолокнисті...

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту, використовуватиме свої потужності з виробництва білка та платформу генеративного штучного...

Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані та 14 днів за звичайних умов навколишнього середовища.З додаванням алкоголю...

ТОП-12 овочів і фруктів із низьким рівнем цукру для діабетиків

Іноді буває, що обід або вечеря ще попереду, а організму вже потрібне енергетичне підживлення. Тому важливо перекушувати між прийманнями...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Український бренд чавить яблучні соки з канабісом та спіруліною

Сік можна, зокрема, знайти на полицях супермаркетів «Сільпо», де...

Інноваційний продукт складе конкуренцію йогуртам найбільших молочних компаній

Skyr — це вершковий сорт йогурту традиційного ісладського походження....

Швейцарці розробили технологію, що імітує мармуровість у рослинному м’ясі

Нова запатентована технологія PrimeLock+ імітує клітини тваринного жиру таким...

Піранья із корнеплоду — на прилавках з’явилися нові продукти від стартапів

Лінійка продуктів включає рослинні версії популярної риби, як-от лосось,...

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й...

Вибір редактора
В продовження теми