Розроблено пакування, яке зберігає молоко свіжим до 6 місяців

Компанія з Філліпін SMC розробила упаковку, що подовжить термін зберігання молока карабао до півроку без потреби в консервантах.

Карабао — це місцеві водяні буйволи. Вони мають меншу продуктивність, ніж корови, але дають значно жирніше та більш поживне молоко.

Буйволи карабао

Про розробку нової упаковки президент SMC та головний операційний директор Рамон С. Енг заявив через кілька місяців після того, як вперше допоміг фермерським кооперативам пом’якшити фінансові збитки в розпал пандемічних обмежень минулого року, придбавши надлишок їх молочних запасів.

У результаті тисячі літрів свіжого молока карабао були врятовані та передані бідним громадам.

Останнім часом компанія працювала над тим, щоб допомогти фермерам знайти спосіб збереження свіжості свого продукту протягом тривалого часу.

Нещодавно вона змогла доопрацювати рішення щодо упаковки з використанням технології «реторти». Процес дозволяє стерилізувати свіже молоко карабао в алюмінієвих банках без потреби в консервантах. 

«Таким чином вирішено головне обмеження — швидкопсувність продукту. Це заважало фермерам максимізувати доходи та розвивати бізнес. Тепер молоко карабао може продаватися більшій кількості споживачів на багатьох ринках», — сказав Енг.

SMC також інвестувала в обладнання на своєму заводі, щоб розливати молоко за новою технологією. Її ж можна застосовувати і для інших харчових напоїв — чаю, кави, соєвого молока тощо.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У 900-літньому монастирі Ґрімберґен відкрили інноваційну пивоварню та ресторан

Ультрасучасна броварня абатства Ґрімберґен повертає мистецтво пивоваріння до його витоків — туди, звідки все почалося майже 900 років тому,...

Продано перший мільйон порцій «мікробного» морозива. Наступний — сир

Brave Robot був запущений минулого року як перший бренд The Urgent Company, і з тих пір компанія додала до...

Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park

The VOLIA industrial park unites three locations specializing in separate production stages and promotion of its residents' products.A production...

Названі світові потужності виробництва їжі із мікробів. Де найбільше?

Згідно з даними останнього звіту Інституту доброї їжі (Good Food Institute, GFI) та Integration Consulting, наразі в Європі розміщено...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Гігант харчового ринку вироблятиме моцарелу з молока мікробів

Угода допоможе New Culture збільшити виробництво казеїну без вмісту...

Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного...

Українці придумали альтернативу шкідливим картопляним чіпсам — з моркви та буряку

Здорова їжа представлена безліччю смаків – від нейтрально овочевих...

Зірка «Гри престолів» разом з французьким брендом випустила шкіряні сумки з відходів яблук

Англійська акторка Мейсі Вільямс, відома завдяки своїй ролі Ар’ї...

Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

Мета розробників – допомогти споживачам максимально використовувати придбані продукти...

Вибір редактора
В продовження теми