Корона з сіна. Corona створила упаковку для пива з ячмінної соломи

Corona створила нову еко-упаковку для свого пива із ячмінної соломи. У березні упаковка на 6 пляшок дебютувала у Колумбії, а пізніше цього року в таку ж пакуватимуть пиво аргентинці.

Таким чином компанія AB InBev, яка володіє правами на Corona в усіх країнах, крім США, прагне масштабувати екологічні ініціативи у сфері пакування на весь глобальний ринок.

Технологія, що лежить в основі упаковки, розроблялася протягом трьох років у Глобальному центрі інновацій та технологій AB InBev (GITEC).

За даними компанії, у процесі перетворення ячмінної соломи в паперову клітковину використовується на 90% менше води, менше енергії та менше агресивних хімічних речовин, ніж при традиційній переробці деревини.

Упаковка з ячмінної соломи така ж міцна і довговічна, як звичайна.

За допомогою нової технології бренд сподівається усунути необхідність вирубки лісів для виробництва пакувальних матеріалів.

Апсиклінг та циркулярне виробництво — нові концепції, спрямовані на більш ретельне управління природними ресурсами, і поки що споживачі підтримують їх. Занепокоєння тим, як виробництво продуктів харчування впливає на навколишнє середовище, навіть зросло під час пандемії.

До слова, окрім екологічної упаковки AB InBev інвестує у альтернативну, зокрема сонячну, енергетику, та покращення очищення води.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчений NASA створив робота, що пече 120 піц за годину

PZZA автоматизує нанесення соусу, додавання сиру і начинок, а також випічки піци. Робот виготовляє приблизно 120 піц за годину Нахджавані, який...

Голландці виростили золоті водорості на м’ясо. На 40% — це чистий білок

Водорость практично без зелених пігментів вдалося виростити у природних умовах. Як і зелена хлорела, вона містить 40% білка, включає всі...

Рослинне харчування: користь дієти, список продуктів. Порівняння рослинної їжі та тваринної

Ми знаємо про те, що вегетаріанство несе користь для навколишнього середовища та тварин. Але мало хто знає, яка справжня...

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня, було заявлено 4502 сири із 43 країн світу. Українські смаки...

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру вступу до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN). Тож випробувальна...

Після 136 років виробництва м’яса ринковий гігант переходить на 100% рослинну їжу

Завершення виробництва м’ясної продукції відбудеться до кінця цього року, що відображає зростальний попит на більш екологічні та здорові харчові...

Може вас зацікавити

Українська мануфактура створює унікальний сир з липою, трояндами та синім чаєм

Олексій Сінєльніков, засновник сироварні, говорить, що сир з липовим...

Перша у світі кава з адаптогенними грибами підтримує здоров’я мозку

«Coffee With Benefits» – це лінійка адаптогенної кави преміум-класу,...

Вибір редактора
В продовження теми