Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

    Якщо ви досі куштували пиво зі смаком лайму, то чому б цього разу не спробувати напій з електролітами?

    Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна зустріти напій зі зниженим вмістом спирту. Зате в нього додані поживні елементи та електроліти.

    Компанія Zelus Beer, заснована триатлетом, варить слабоалкогольне пиво з додаванням кальцію, калію, бджолиного пилку та різних солей.

    Пивоварня Haarpoon Brewery виготовляє пиво з морською сіллю Середземномор’я, насінням чіа та гречкою.

    Berliner Weisse теж додає у пиво електроліти та ягоди. Напій орієнтований на тих, хто дотримується активного та здорового способу життя, але все одно хоче насолодитися пивом, не відчуваючи негативних побічних ефектів алкоголю.

    Досконально невідомо, чи таке пиво справді може повернути організму електроліти, втрачені на тренуванні. Але, у крайньому разі, холодне пиво після важких тренувань – це дуже смачно.

    Джерела: The Spoon, Bloomberg

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Британських котів годуватимуть курятиною із клітин. Отримано перший дозвіл

    Таким чином Meatly стала першою в країні, кому дозволили виробництво подібного продукту.Культивована курятина для домашніх тварин пройшла всебічні випробування...

    Американці «зварили» білок з мікроба, що живе в кишечнику горил

    Ферментація не є новою розробкою, цей процес вдало використовується для модифікації смаку та текстури рослинних інгредієнтів.Втім, американська компанія SuperBrewed...

    Супермаркети продаватимуть веганські яйця, які виглядають точно як справжні

    Це не перше веганське яйце, але перше, яке виглядає дійсно як куряче – зі “справжнім” жовтком та білком. Його...

    Тренди foodtech: екологія, персоналізація та конопля

    У топ угод за обсягом інвестицій все частіше потрапляють фудтех-стартапи, які відповідають новим запитам з боку споживачів. Серед них:Турбота...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Виробництво крафтового пива росте — в гру вступають ринкові гіганти.

    Як зазначають аналітики компанії Pro-Consulting, рівень конкуренції на ринку...

    Бекон із яблук, картоплі та кленового сиропу переміг натуральне м’ясо у всесвітньому конкурсі

    М’ясо рослинного походження було визнано кращим порівняно з тваринним...

    Вибір редактора
    В продовження теми