Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Якщо ви досі куштували пиво зі смаком лайму, то чому б цього разу не спробувати напій з електролітами?

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна зустріти напій зі зниженим вмістом спирту. Зате в нього додані поживні елементи та електроліти.

Компанія Zelus Beer, заснована триатлетом, варить слабоалкогольне пиво з додаванням кальцію, калію, бджолиного пилку та різних солей.

Пивоварня Haarpoon Brewery виготовляє пиво з морською сіллю Середземномор’я, насінням чіа та гречкою.

Berliner Weisse теж додає у пиво електроліти та ягоди. Напій орієнтований на тих, хто дотримується активного та здорового способу життя, але все одно хоче насолодитися пивом, не відчуваючи негативних побічних ефектів алкоголю.

Досконально невідомо, чи таке пиво справді може повернути організму електроліти, втрачені на тренуванні. Але, у крайньому разі, холодне пиво після важких тренувань – це дуже смачно.

Джерела: The Spoon, Bloomberg

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Міжнародна компанія виготовлятиме в Україні унікальне вино з власним генетичним кодом

Виготовляти крафтове вино в Одеській області буде українська Big Wines, що входить до глобальної групи Vinos de La Luz.Філософія...

Стартап розробив макарони для схуднення із рідкісної японської рослини

У продукті немає жиру, глютену чи цукру, лише – корінь японської рослини конжаку (її ще називають конняку, «диявольський язик»,...

Агнець небожий: перша у світі лабораторна ягнятина з’явиться через 2 роки

В даний час її продукт знаходиться на стадії прототипу, а сама компанія перебуває в процесі залучення фінансування.Наразі більшість стартапів...

Попереджає рак та діабет: ринковий гігант заробить більше мільярда на інноваційній рослинній їжі

Одна з найбільших у світі харчових компаній опирається на науку про кишечник У компанії акцентують, що харчові волокна та ферментована...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі...

Вибір редактора
В продовження теми