Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Якщо ви досі куштували пиво зі смаком лайму, то чому б цього разу не спробувати напій з електролітами?

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна зустріти напій зі зниженим вмістом спирту. Зате в нього додані поживні елементи та електроліти.

Компанія Zelus Beer, заснована триатлетом, варить слабоалкогольне пиво з додаванням кальцію, калію, бджолиного пилку та різних солей.

Пивоварня Haarpoon Brewery виготовляє пиво з морською сіллю Середземномор’я, насінням чіа та гречкою.

Berliner Weisse теж додає у пиво електроліти та ягоди. Напій орієнтований на тих, хто дотримується активного та здорового способу життя, але все одно хоче насолодитися пивом, не відчуваючи негативних побічних ефектів алкоголю.

Досконально невідомо, чи таке пиво справді може повернути організму електроліти, втрачені на тренуванні. Але, у крайньому разі, холодне пиво після важких тренувань – це дуже смачно.

Джерела: The Spoon, Bloomberg

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Цукерки із бутонів квітів – українки створюють унікальні веганські солодощі

GoodMood Food – це авторські десерти без інгредієнтів тваринного походження, глютену та шкідливих домішок.Бренд зародився декілька років тому, коли...

Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022 року. Перший продукт – чорний чай з лимоном та канабісом...

Чоботи за 15 чашок кави: з відпрацьованої кавової гущі створили взуття

Щорічно витрачається понад 25 млн тонн кави, з яких лише 4% переробляються належним чином. Залишок кавової гущі виділяє значну...

Засновник Starbucks Говард Шульц про те, як інвестиції в співробітників допомагають росту компанії

До 100-річчя журналу Forbes засновник мережі знаменитих кав'ярень написав есе про те, як поєднати прибутковість бізнесу і людське ставлення."У...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Сінгапурський виробник продає закуски із стародавніх зерен, що покращують психіку

Флагманські закуски Zenko виготовляються з «стародавніх зерен»: сорго та...

Їстівні ложки зі смаком ванілі на півмільйона доларів — стартап шокував ринок

Засновник компанії Дінеш Тадепаллі придумав їстівні столові прибори, коли...

Вибір редактора
В продовження теми