Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Якщо ви досі куштували пиво зі смаком лайму, то чому б цього разу не спробувати напій з електролітами?

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна зустріти напій зі зниженим вмістом спирту. Зате в нього додані поживні елементи та електроліти.

Компанія Zelus Beer, заснована триатлетом, варить слабоалкогольне пиво з додаванням кальцію, калію, бджолиного пилку та різних солей.

Пивоварня Haarpoon Brewery виготовляє пиво з морською сіллю Середземномор’я, насінням чіа та гречкою.

Berliner Weisse теж додає у пиво електроліти та ягоди. Напій орієнтований на тих, хто дотримується активного та здорового способу життя, але все одно хоче насолодитися пивом, не відчуваючи негативних побічних ефектів алкоголю.

Досконально невідомо, чи таке пиво справді може повернути організму електроліти, втрачені на тренуванні. Але, у крайньому разі, холодне пиво після важких тренувань – це дуже смачно.

Джерела: The Spoon, Bloomberg

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект відтворив справжній жир грудного молока

Live Green веде діяльність у США, Чилі (де її було засновано), Сінгапурі та Індії (де знаходяться її науково-дослідні об’єкти...

Інноваційний портативный генератор газує воду одним натисканням

Новий спосіб насолодитися газованою водою передбачає можливість зробити її прямо вдома. Пристрій під назвою "Terra", що означає "Земля", є відображенням...

Події foodtech кінця 2020 року: нові продукти, ринки і китайський завод

СЕРПЕНЬ Beyond Meat запустила новий інтернет-магазин рослинного м'яса. Сайт допоможе споживачам легко замовляти асортимент компанії в умовах карантину.The Kellog Co....

Їстівне покриття вберігає від смітника на 40% більше огірків

Задля мінімізації харчових відходів та зменшення використання пластику, партнери запропонували екологічний пакувальний матеріал, який подовжує термін зберігання свіжих огірків.«Одним...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Заморожену в азоті каву продають разом з канабісом

Кава та канабіс є саме тією “ідеальною парою”, яка...

Стартап розробив рослинне молоко з вишневих кісточок

Себастіон Єщко, один із співзасновників Kern Tec, розповів, що...

Найбільше агентство з сертифікації кошерності визнало лабораторне м’ясо

Це стало першою та ключовою точкою дотику релігійних дієтичних...

Платформа, що продає некрасиві овочі харчовим гігінтам, отримала мільйони на розширення

Компанія з Сан-Франциско Full Harvest, що створила онлайн-платформу для...

Штучний інтелект зімітував нюх комах, щоб перевіряти безпечність їжі

Scentian Bio створила біосенсорну платформу, яка працює на штучному...

Вибір редактора
В продовження теми