Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Ізраїльська компанія Meat-Tech 3D, яка виробляє 3D-м’ясо, виходить на IPO. Її мета – залучити фінансування для виведення на ринок м'яса на основі клітин шляхом промислового виробництва.

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують продати до 1,9 млн акцій за стартовою ціною 15,10 долара за штуку. Дату IPO не повідомляють.

Керівники компанії заявили, що позиціюють Meat-Tech як компанію B2B, яка допоможе іншим виробляти культивоване м’ясо. Вони не планують вводити власний споживчий бренд. 

У серпні Meat-Tech надрукувала тонкий шматок яловичини з використанням культивованих клітин  «Project Carpaccio». Через місяць створила компанію Chick & Tech, яка спеціалізується на виробництві курячого м’яса на основі клітин. Також оголосила про те, що планує придбати бізнес з виробництва культивованих тваринних жирів.

Наразі вона – у процесі роботи над дочірньою компанією Labofish, яка розробляє лінії клітин риб для 3D-друку і рибні продукти для альтернативної білкової індустрії. Також працюють над створенням фабрики з біореакторами для розробки штамів рослин, які можуть виробляти білки для вирощування м’яса на основі клітин. 

Генеральний директор Шарон Фіма сказав, що, за його оцінкою, продукція буде готова через шість-вісім років.

Meat-Tech, ймовірно, якийсь час буде єдиною публічною компанією з виробництва клітинного м’яса. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних альт-м’ясними компаніями для зв’язування інгредієнтів у бажані волокнисті форми, технологія...

Вірусний апокаліпсис зумовив шалений ріст ринку альтернативного молока та м’яса

Про це йдеться у свіжому звіті, опублікованому провідною компанією з дослідження ринку Global Industry Analysts. На тлі кризи Covid-19 світовий...

Камон, хамон. Індичий мініхамон приваблює «зелених» туристів в українські села

Крафтовий продукт має унікальну рецептуру. Зокрема, його обвалюють у суміші дев'яти видів трав, які збирають на схилах Бакотської затоки.Екосадиба...

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до створення більш самостійної продовольчої екосистеми за рахунок альтернативних білків. Нова ініціатива...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий...

Глобальне меню: ТОП-10 трендів, що драйвитимуть ринок їжі у 2021 році

Особливу ставку на інновації робили хіба що ресторани, які...

Вибір редактора
В продовження теми