Ізраїльський виробник 3D-м’яса виходить на IPO, щоб перейти на промислові обсяги

Ізраїльська компанія Meat-Tech 3D, яка виробляє 3D-м’ясо, виходить на IPO. Її мета – залучити фінансування для виведення на ринок м'яса на основі клітин шляхом промислового виробництва.

Вони прагнуть отримати до 25,4 млн доларів і планують продати до 1,9 млн акцій за стартовою ціною 15,10 долара за штуку. Дату IPO не повідомляють.

Керівники компанії заявили, що позиціюють Meat-Tech як компанію B2B, яка допоможе іншим виробляти культивоване м’ясо. Вони не планують вводити власний споживчий бренд. 

У серпні Meat-Tech надрукувала тонкий шматок яловичини з використанням культивованих клітин  «Project Carpaccio». Через місяць створила компанію Chick & Tech, яка спеціалізується на виробництві курячого м’яса на основі клітин. Також оголосила про те, що планує придбати бізнес з виробництва культивованих тваринних жирів.

Наразі вона – у процесі роботи над дочірньою компанією Labofish, яка розробляє лінії клітин риб для 3D-друку і рибні продукти для альтернативної білкової індустрії. Також працюють над створенням фабрики з біореакторами для розробки штамів рослин, які можуть виробляти білки для вирощування м’яса на основі клітин. 

Генеральний директор Шарон Фіма сказав, що, за його оцінкою, продукція буде готова через шість-вісім років.

Meat-Tech, ймовірно, якийсь час буде єдиною публічною компанією з виробництва клітинного м’яса. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці створили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію

У магнієвій воді використовується унікальна формула компанії, TripleMg, що включає три різні типи магнію: цитрат, треонат та гліцинат магнію.Всі...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму роді центром досліджень і розробок морепродуктів на основі клітин.Право офіційного...

У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору нерухомості Great Eagle Group та призначена для шеф-кухарів ресторанів, фахівців...

На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під час війни або який розвивають військові.  Сумарний бюджет складає 1 млн...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом —рослинно-молочним...

Піонер ринку рослинного м’яса випустить стейк, який поверне компанії втрачені мільярди

Новий продукт матиме мінімальний перелік інгредієнтів із високим вмістом...

Стартап залучив 10 млн євро для виробництва “паперового” молока

Veganz використає капітал для оптимізації та автоматизації своїх виробничих...

$1,1 млрд за мівіну: локшина швидкого харчування породить нового мільярдера

У разі успіху це стане найбільшим IPO в історії...

Пармський молочник. Чому ентузіаст суперфуду увійшов в історію як світовий шахрай

5 травня 2002 року стало справжнім святом для мешканців...

Вибір редактора
В продовження теми