Латте вже не те. З грибів та конопель розробили ідеальне рослинне молоко для кави

Califia Farms, провідна компанія з виробництва рослинних напоїв на базі рослин, доповнила свою лінійку сумішей Barista Blend вівсяним замінником молока з грибами та сумішшю на основі конопель.

Обидва варіанти рослинного молока пройшли успішні тести серед баристів, та можуть використовуватися до кави замість вершків чи звичайного тваринного молока. 

Тепер вегани та інші прибічники рослинних альтернатив отримають ще більшу різноманітність для ранкового кавового ритуалу.

Маркетингові дослідження показують, що прагнення споживачів до експериментів з кавою посилюються. 

За останній рік 42% любителів кави намагалися відтворювати свої улюблені кавові напої вдома, а кожен третій пробував свої сили у латте-мистецтві під час пандемії.  

Нові суміші, які були розроблені з професійними баристами, чудово піддаються паровій обробці та створюють піну, не жертвуючи смаком чи якістю.

“За нашими дослідженнями, 1 із 4 споживачів воліють обійтися без кави, якщо їх улюблене молоко недоступне”, – сказала Сюзанна Джинестро, директор з маркетингу компанії Califia Farms. 

За її словами, нові грибно-вівсяні та конопляні суміші є ідеальними у цьому плані. Вони мають кремоподібність та консистенцію, які покращують смак кави, приготованої вдома.

У компанії додають, що грибно-вівсяна суміш загалом є готовим до вживання рослинним молоком. Воно виготовляється з додаванням органічного екстракту грибів Левова грива, що додає напою насиченого землистого смаку.

Натомість конопляна суміш має м’який горіховий смак. Напій є джерелом кальцію, містить омега-3 жирні кислоти та не має доданого цукру.

Окрім кави та вживання у якості самостійного напою обидва продукти можуть використовуватися у випічці.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в їжу яєць тваринного походження, які містять холестерин та жир в...

Більше комбучі та квашеної капусти: продажі їжі для зміцнення імунітету зросли на 50%

Щоб зробити такий висновок, дослідники проєкту Packaged Facts проаналізували сегмент продуктів, що містять пребіотики, пробіотики, багато клітковини та «суперпродукти»...

Бульба гум. Японська компанія виготовляє чипси зі смаком жувальної гумки

Японська компанія Calbee співпрацює з Lotte для виробництва чипсів зі смаком жувальної гумки. Вони створюють аромати, надихнувшись популярними гумками Blueberry...

Німці друкують молоко у вигляді аркушів А4. Щоб випити, треба додати води

Продукт має вигляд квадратних аркушів карамельного відтінку. Вони мають розмір А4 і зручні до пересилання через поштові скриньки.З кожного...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує...

Стартап отримав $3 млн інвестицій на фуд-пікапи — шафки для самовивозу їжі

Фінансування очолила Branded Strategic Hospitality. В інвестиційному раунді взяли...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман....

Колишні керівники мережі, яка скоро зайде в Україну, випустять веганські яйця

Юрген Ахенбах, Мартін Гессе, Олександр Вільчек і Дітер Лампрехт...

Виробник м’яса із найбільшого деревного фрукта зібрав $23 млн, щоб розширити продажі

Провідний американський бренд веганських заморожених продуктів Jack & Annie's...

Вибір редактора
В продовження теми