Латте вже не те. З грибів та конопель розробили ідеальне рослинне молоко для кави

Califia Farms, провідна компанія з виробництва рослинних напоїв на базі рослин, доповнила свою лінійку сумішей Barista Blend вівсяним замінником молока з грибами та сумішшю на основі конопель.

Обидва варіанти рослинного молока пройшли успішні тести серед баристів, та можуть використовуватися до кави замість вершків чи звичайного тваринного молока. 

Тепер вегани та інші прибічники рослинних альтернатив отримають ще більшу різноманітність для ранкового кавового ритуалу.

Маркетингові дослідження показують, що прагнення споживачів до експериментів з кавою посилюються. 

За останній рік 42% любителів кави намагалися відтворювати свої улюблені кавові напої вдома, а кожен третій пробував свої сили у латте-мистецтві під час пандемії.  

Нові суміші, які були розроблені з професійними баристами, чудово піддаються паровій обробці та створюють піну, не жертвуючи смаком чи якістю.

“За нашими дослідженнями, 1 із 4 споживачів воліють обійтися без кави, якщо їх улюблене молоко недоступне”, – сказала Сюзанна Джинестро, директор з маркетингу компанії Califia Farms. 

За її словами, нові грибно-вівсяні та конопляні суміші є ідеальними у цьому плані. Вони мають кремоподібність та консистенцію, які покращують смак кави, приготованої вдома.

У компанії додають, що грибно-вівсяна суміш загалом є готовим до вживання рослинним молоком. Воно виготовляється з додаванням органічного екстракту грибів Левова грива, що додає напою насиченого землистого смаку.

Натомість конопляна суміш має м’який горіховий смак. Напій є джерелом кальцію, містить омега-3 жирні кислоти та не має доданого цукру.

Окрім кави та вживання у якості самостійного напою обидва продукти можуть використовуватися у випічці.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена

Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів зі зірками Мішлена. Наприклад, у Копенгагені двозірковий ресторан Alchemist вже пропонує...

На Івано-Франківщині варять сир, що врятував долину мамонтів

Брюност – це коричневий норвезький сир, який готується із сироватки та має цікаву історію.У різних скандинавських країнах такі сири...

Переробка та  foodtech: як українські агрокомпанії адаптують бізнес до воєнних умов

З початку великої війни перед найбільшими агрокомпаніями та галуззю постала надскладна задача — відновити вітчизняний агроекспорт. Це є ключовим...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8...

Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити...

Творець першої у світі лабораторної риби поглине ще одну велику компанію

Ця угода призведе до появи світового лідера в галузі...

Nestlé за допомогою мікробів створила продукт для нарощування м’язів

Це – сироватковий білок Orgain Better Whey, без лактози...

Вибір редактора
В продовження теми