Макарони з гороху та сочевиці виготовляються під брендом Happyroni, і позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.
В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.
«Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», – говорять у компанії.
Виробництво макаронів для Happyroni – це спосіб популяризації бобових серед серед споживачів.
Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються.
Упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. Також компанія не використовує у пакуванні пластик.
Вартість 300 грамів макаронів із нуту чи сочевиці – 85-89 грн. Вироби доступні у вигляді спіралей, трубочок, вермішелі та мушлей.