Ґречна гречка. Хрусткі закуски з пророщеної гречки привернули увагу покупців та інвесторів

Американське підприємство Lil Bucks пропонує лінію хрустких закусок та начинок з пророщеною гречкою. Це популярний в Австралії суперпродукт, багатий на білок, клітковину та магній.

Для виробництва компанія закупляє органічну гречку на фермах у Міннесоті та Північній Дакоті.

Продукт має оригінальні смаки: какао, матча-ваніль та кориця. Пророщене насіння гречки можна посипати йогуртом, вівсянкою, салатами.

Виріб уже привернув увагу інвесторів. За місяць до запуску стартап зібрав понад 111 200 доларів від більше ніж 150 інвесторів.

Продукція Lil Bucks продається майже в 200 торгових точках, включаючи Erewhon у Лос-Анджелесі та Whole Foods Market на Середньому Заході. Засновниця і головний виконавчий директор Lil Bucks Емілі Гріффіт очікує, що цього року бренд пошириться у понад 500 магазинів.

Пані Гріффіт відкрила для себе гречку кілька років тому, коли проживала в Австралії, де скуштувала «чашу асаї, яка змінила життя», наповнену щільними поживними речовинами насіння.

Вона прогнозує обсяги продажу продукції на 850 тис. доларів США у цьому році, що означає значний ріст з 144 тис. доларів у 2020 році та 35,5 тис. доларів у 2019 році.

Майбутні продукти, які вироблятимуть в компанії, включатимуть додаткові смакові різновиди Clusterbucks, хрусткі білкові кульки, пророщені гречані суміші для випічки та інше.

«Люди найперше хочуть перекусити та поснідати, тому передбачаємо, що майбутні нововведення будуть належати до цих двох категорій», – сказала пані Гріффіт.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стравою 2023 року стануть хліб та макарони зі знежирених домашніх цвіркунів

Держави-члени Європейського Союзу дали “зелене світло” проекту імплементаційних постанов від Євркомісії, спрямованих на дозвіл комерціалізації заморожених і ліофілізованих сумішей...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Кава за відбитком пальця: два гіганти відкрили першу кав’ярню без касирів

Перший заклад відкрили у Нью-Йорку. Тут дійсно ніхто не заважає випити чашку кави. У новому магазині Pickup використовується технологія Amazon...

Із японського сорго створили стейк, «кращий за м’ясо». Розповідаємо, чим

Основою продукту стало японське сорго (такібі), що вирощується в Токусімі  Однією з головних продуктів лінійки є Nikugoe Hamburg Steak, який,...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Рослина із запахом гниючої плоті стала основою для веганських кальмарів

Коньяку – японська рослина, яка має давню історію. Інші...

Технології приготування їжі: інновації, які змінюють підхід до кулінарії

Кулінарія переживає справжню революцію завдяки стрімкому розвитку технологій приготування...

Виробник грудного молока створив за гроші Coca-Cola перший у світі клітинний йогурт

Цього разу Wilk представила перший у світі йогурт, виготовлений...

Фріпси з кавуна та пастила із йогурту: у Рівному варять унікальні фруктові снеки

Засновниця бренду Тетяна Новачук почала варити пастилу ще у...

Український бренд розробив солодощі, які можна їсти на дієті

Батончики FIZI орієнтовані на широку аудиторію, яка прагне поєднати...

Вибір редактора
В продовження теми