Ґречна гречка. Хрусткі закуски з пророщеної гречки привернули увагу покупців та інвесторів

Американське підприємство Lil Bucks пропонує лінію хрустких закусок та начинок з пророщеною гречкою. Це популярний в Австралії суперпродукт, багатий на білок, клітковину та магній.

Для виробництва компанія закупляє органічну гречку на фермах у Міннесоті та Північній Дакоті.

Продукт має оригінальні смаки: какао, матча-ваніль та кориця. Пророщене насіння гречки можна посипати йогуртом, вівсянкою, салатами.

Виріб уже привернув увагу інвесторів. За місяць до запуску стартап зібрав понад 111 200 доларів від більше ніж 150 інвесторів.

Продукція Lil Bucks продається майже в 200 торгових точках, включаючи Erewhon у Лос-Анджелесі та Whole Foods Market на Середньому Заході. Засновниця і головний виконавчий директор Lil Bucks Емілі Гріффіт очікує, що цього року бренд пошириться у понад 500 магазинів.

Пані Гріффіт відкрила для себе гречку кілька років тому, коли проживала в Австралії, де скуштувала «чашу асаї, яка змінила життя», наповнену щільними поживними речовинами насіння.

Вона прогнозує обсяги продажу продукції на 850 тис. доларів США у цьому році, що означає значний ріст з 144 тис. доларів у 2020 році та 35,5 тис. доларів у 2019 році.

Майбутні продукти, які вироблятимуть в компанії, включатимуть додаткові смакові різновиди Clusterbucks, хрусткі білкові кульки, пророщені гречані суміші для випічки та інше.

«Люди найперше хочуть перекусити та поснідати, тому передбачаємо, що майбутні нововведення будуть належати до цих двох категорій», – сказала пані Гріффіт.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Веганська баранина потрапила в мішленівські ресторани та кращі стейк-хауси Європи

Розроблені харчовою технологічною компанією Redefine Meat, рослинні стейки подають у елітних ресторанах Німеччини, Нідерландів та Ізраїлю, а також у...

До 2025 року ринок альтернативного м’яса зросте на 14% — до $ 8,3 млрд

Про це йдеться в звіті MarketsandMarkets. Локомотивом такого зростання стане підвищення обізнаності покупців про користь для здоров'я рослинних аналогів...

Biobake Fresh Rich — новий фермент, який продовжує термін придатності солодкої випічки

Biobake Fresh Rich – це ферментний розчин для солодкої випічки, створений для забезпечення м’якості, свіжості та вологості протягом тривалого...

Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх термінах фонд також підтримував Apple, Google та Instagram). Серед інших...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Найбільший німецький молочний кооператив переходить на веганську продукцію на основі вівса і рису

«Оскільки попит на альтернативний протеїн зростає у всьому світі,...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи...

«Тарілка» на всіх. В Україні запрацював перший банк їжі

Організацію у 2019 році створив у Львові українець Ростислав...

Зри в корінь. Українці створили сканер продуктів на наявність шкідливих добавок

За допомогою камери користувач сканує штрихкод, система знаходить товар...

Вибір редактора
В продовження теми