Брокомоле та їжа лівійських євреїв. Українська «Стодола» виготовила унікальні соуси

Український бренд «Стодола», раніше відомий своїм виробництвом консервованого борщу та перетертого сала з часником для українських військових, взявся за виготовлення унікальних соусів.

У лютому компанія випустила на ринок цілу лінійку незвичайної органічної їжі. Це – соус брокомоле, що являє собою суміш найрізноманітнішої капусти – броколі, кольрабі, цвітної капусти і капусти кейл.

Інша позиція – гарбузовий соус-діп Черши. Це пряний соус з гостринкою, давня фірмова страва лівійських євреїв, що свого часу набула популярності по всьому Сходу.

Ще одна власна розробка миколаївських підприємців – два гірчичних соуси з білої гірчиці, з медом та з кайєнськими перцями.

«Стодола» виготовляє соуси з самостійно вирощених овочів та томатів соусних сортів San Marzano та Roma. З них роблять натуральне томатне пюре, яке відразу пускають на виробництво соусів.

Жодних загущувачів та добавок – лише пюре та спеції.

До слова, виробництво у 2014 році заснував миколаївський підприємець Ян Островський.

Зараз його екоферма має власне овочеве поле на 2 гектари, горіхово-фруктовий сад і зариблений ставок. За кілька років бізнесмен вивів свою продукцію в мережі місцевих супермаркетів. Зараз він налагоджує постачання до Німеччини, Скандинавії, США, Сингапуру та ОАЕ.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Морський коктейль: виробники білка з водоростей отримали $10 млн інвестицій

Інвестиції Qualitas Health направить на розширення географії діяльності, наукові дослідження та на продажі білка на основі водоростей.Поточні пропозиції компанії...

Інноваційний стартап створив аналог м’ясного соку з червоних мікроводоростей

Стартап Yemoja, що займається розробкою морських інгредієнтів, розробив продукт, що імітує червоний сік м’яса, надаючи соковитості рослинним стейкам.Yemoja встановив,...

«Капучино» з грибів та смажені крумплі — оригінальні розробки закарпатських рестораторів

Ресторан, як і решта виробництва, розташована у селі Нижнє Селище, та наслідує аналогічні принципи – робота з місцевими постачальниками,...

Створювати м’ясо «з повітря» в 10 разів ефективніше, ніж вирощувати сою

За основу дослідження взяли техніку, подібно до тієї, що застосовує фінський харчовий стартап Solar Foods.Стартап використовує електроенергію для отримання...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Канадський стартап створює морепродукти із грибів енокі та кореня чистотілу

Розробка Seed to Surf базується на дослідженні вподобань споживачів....

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

Тисячолітню воду з діючого вулкана випускатимуть у бутильованому форматі

Південноамериканський виробник напоїв Splendor випустить новий бренд мінеральної бутильованої...

Стартап створив інноваційний цукор із відходів яблук та груш

Наразі цей продукт проходить оцінку безпеки в Управлінні з...

Швейцарські вчені виростили лабораторний шоколад у біореакторі

Вчені Цюріхського університету прикладних наук (ZHAW) створили шоколад, вирощений...

Вибір редактора
В продовження теми