З чистої етикетки. У виробників рослинних гамбургерів з’явився новий конкурент

У Impossible Foods та Beyond Meat з’явився новий конкурент — філіппінська компанія Century Pacific, яка нещодавно анонсувала запуск рослинного гамбургера під брендом unMEAT.

Бургер unMEAT складається з інгредієнтів без ГМО, містить 230 калорій і 17 грамів білка на порцію. У його складі — нуль холестерину та жирів.

Котлети виготовляються виключно з соєвого білка, рослинного масла, цибулі, пшениці, солі, оцту та соєвого соусу.

«Ми забезпечуємо споживачів якісним білком з цілою лінійкою продуктів — від молочних до рослинних. Бренд unMEAT — це лише початок нашого прагнення виготовляти смачні та доступні альтернативи м’ясу», — зазначив Грегорі Бензон, головний операційний директор Century Pacific.

Century Pacific об’єдналася з Symrise Group для розробки смакового профілю інноваційного гамбургеру за принципами «чистої етикетки». Це означає, що компанія відкрито говоритиме споживачам про склад продукту та дотримуватиметься максимальної його натуральності.

«У рослинному просторі є безліч продуктів, але небагато з них мають «чисту етикетку», оскільки це досить складно зробити. Symrise отримала великий досвід у створенні правильного смаку з натуральних матеріалів, тому ми почали співпрацювати з Century Pacific, щоб створити дійсно якісний продукт», — додав Лайонел Флатто, президент Азіатсько-Тихоокеанського регіону в компанії Symrise Flavor.

Бургер unMEAT вперше з’явиться в меню в Jeepney, філіппінському гастропабі в Нью-Йорку. Також він продаватиметься безпосередньо на Філіпіннах, в Сінгапурі, Китаї і на Близькому Сході.

Лінійка продуктів unMEAT складається з котлет для бургерів без м’яса, угорських ковбас, наггетсів і м’ясного фаршу, більш відомого як «джінілінг».

Згідно місії бренду, всі продукти доступні за ціною від 120 до 135 песо (приблизно $2,5 за упаковку).

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до створення більш самостійної продовольчої екосистеми за рахунок альтернативних білків. Нова ініціатива...

Один з найбільш епатажних брендів у світі створив кросівки із бананової шкіри

Взуття є екологічною версією популярних кросівок від Balenciaga Triple S, які мають характерну масивну форму. Тепер вони доступні у звичайних...

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й усе більше приваблюють як основа для нових, екологічних та стійких...

Hyperloop для бургерів: У майбутньому їжу доставлятимуть по підземним трубам

Реалізувати цю ідею взявся американський стартап Pipedream Labs. Інноватор на ринку доставки планує створити підземну мережу трубопроводів для майже миттєвої...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Дослідження: до 2030 року 10% м’яса в світі стане штучним

За даними аналітиків J’son&Partners Consulting, до 2025 року фудтеч...

Після окупації українці створили експериментальний кизиловий соус до сиру та кизилове вино

Нове виробництво включає цех виготовлення  плодово-ягідної продукції площею 200...

Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму

Нове дослідження має на меті надати ігровий та інтерактивний...

Сторічна компанія запекла корисні білки у вафлі, щоб догодити підліткам

Високопротеїнові вафлі Eggo Fully Loaded містять 10 грамів білка...

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods –...

Вибір редактора
В продовження теми