З чистої етикетки. У виробників рослинних гамбургерів з’явився новий конкурент

У Impossible Foods та Beyond Meat з’явився новий конкурент — філіппінська компанія Century Pacific, яка нещодавно анонсувала запуск рослинного гамбургера під брендом unMEAT.

Бургер unMEAT складається з інгредієнтів без ГМО, містить 230 калорій і 17 грамів білка на порцію. У його складі — нуль холестерину та жирів.

Котлети виготовляються виключно з соєвого білка, рослинного масла, цибулі, пшениці, солі, оцту та соєвого соусу.

«Ми забезпечуємо споживачів якісним білком з цілою лінійкою продуктів — від молочних до рослинних. Бренд unMEAT — це лише початок нашого прагнення виготовляти смачні та доступні альтернативи м’ясу», — зазначив Грегорі Бензон, головний операційний директор Century Pacific.

Century Pacific об’єдналася з Symrise Group для розробки смакового профілю інноваційного гамбургеру за принципами «чистої етикетки». Це означає, що компанія відкрито говоритиме споживачам про склад продукту та дотримуватиметься максимальної його натуральності.

«У рослинному просторі є безліч продуктів, але небагато з них мають «чисту етикетку», оскільки це досить складно зробити. Symrise отримала великий досвід у створенні правильного смаку з натуральних матеріалів, тому ми почали співпрацювати з Century Pacific, щоб створити дійсно якісний продукт», — додав Лайонел Флатто, президент Азіатсько-Тихоокеанського регіону в компанії Symrise Flavor.

Бургер unMEAT вперше з’явиться в меню в Jeepney, філіппінському гастропабі в Нью-Йорку. Також він продаватиметься безпосередньо на Філіпіннах, в Сінгапурі, Китаї і на Близькому Сході.

Лінійка продуктів unMEAT складається з котлет для бургерів без м’яса, угорських ковбас, наггетсів і м’ясного фаршу, більш відомого як «джінілінг».

Згідно місії бренду, всі продукти доступні за ціною від 120 до 135 песо (приблизно $2,5 за упаковку).

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий астронавт Кріс Хедфілд, який виконав на гітарі «Космічну Одіссею» Девіда...

Виробники морозива, майонезу та олії з вишневих кісточок отримали по 400 тис. грн. Як це зробити?

Розмір кожного гранту – 10 000 євро або приблизно 400 000 грн Грантова програма від EU4Business спрямована на підтримку малих...

Піцайолло на батарейці. Інноваційний робот складає 150 піц на годину

xPizza One — це автономний кіоск для складання піци Установка xPizza One зовні нагадує промисловий 3д принтер. Він не готує...

Каліфорнійці створили перший у світі коктейль для людей з нирковою недостатністю

Renal Support 1.8 — це єдиний у своєму роді органічний коктейль на рослинній основі, для людей з нирковою недостатністю.Щоб...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Каліфорнійська паста з ізюму замінить яйця, масло та цукор у випічці майбутнього

Зі слів Тіма Кенні, віце-президента з маркетингу KRMB, ізюм...

В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком...

Нові хіти в ресторанах — чорна ікра з морських водоростей та рослинна фуагра

Для початку токійська компанія виготовить близько 160 000 порцій...

Стає прозоріше: ЄС більше не вважає безпечною добавку, що робить жуйки непрозорими

«E171 — це барвник без харчової цінності», — говорить...

Виробник лабораторної курятини вирощуватиме мільйони кілограмів м’яса на рік

Завод вироблятиме курячі продукти, вирощені на клітинах, з потужністю...

Вибір редактора
В продовження теми