Українська молочна компанія “Люстдорф” представила питну кашу

Питна молочна каша випускатиметься під ТМ «Селянська»

Як зазначають в компанії, аналогів новому продукту на ринку не існує. Він позиціонується як повноцінна їжа, яку не потрібно готувати, а можна одразу пити.

Особливість питної каші полягає у збалансованості молока та зернових продуктів. В її складі немає доданого цукру , але вона має приємний солодкуватий смак завдяки природнім вуглеводам зернових культур.

До того ж, для зберігання продукту не потрібен холодильник.

Наразі представлені три види питної каші – “Вівсяна”, “Гречана” і “Рисова”, які розфасовані в пакети по 250 і 750 грам.

«ЇЇ зручно брати з собою в дорогу, в офіс, на пікнік, давати дітям до школи. ЇЇ зручно зберігати – не потрібен холодильник. Отже – вона ідеально підходить для нашого динамічного способу життя», – зазначають у компанії.

До слова, “Люстдорф” – великий виробник молочної продукції, що переробляє 350 тонн молока на добу. Компанія випускає більше 60 найменувань молочних продуктів під торговими марками “На здоров’я”, “Селянське”, “Корівка”, “Люстдорф” і “Тотоша”, а також експортує продукцію в Молдову, Грузію, Азербайджан, Білорусь, інші країни.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чай та кава майбутнього: допомагає мислити та береже від депресії

Brainjava — це колекція високоякісної збагаченої кави та чаю, які збуджують та концентрують мозок завдяки включенню в щоденний раціон...

Корейці вперше в світі виростили у лабораторії японську креветку

Південнокорейська компанія CellMEAT успішно культивувала прототип креветок токто — одні з найбільших в Японії.Креветки були створені з використанням нещодавно...

Uber Eats з нового року доставлятиме їжу безпілотними автомобілями Hyundai

Платформа доставки їжі Uber Eats та технологічна компанія Motional, що спеціалізується на автономному водінні, оголосили про співпрацю у пілотному...

Захисники та захисниці можуть отримати 1 млн грн гранту на власний бізнес

Захисники і захисниці можуть отримати на ці цілі від 250 тис. грн до 1 млн грн. Їх партнер, з...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Стартап створив низькокалорійну заміну молока із кавунового насіння

Засновник компанії Гільєрме Майя Сілва розпочав розробку продукту після...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто...

Родина військового пече на Сумщині бельгійські вафлі з українським салом

Кафе створив зі своєю родиною 45-річний військовослужбовець Дмитро Пасічнюк....

У Камбоджі годують закусками з тухлої риби — це національна багатовікова страва

Найкраща ферментована риба може зберігатися до трьох років та...

Чай та кава майбутнього: допомагає мислити та береже від депресії

Brainjava — це колекція високоякісної збагаченої кави та чаю,...

Вибір редактора
В продовження теми